#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kornerlerde , frikiklerde biraz ağırlığını koy reis.Topun başına bile gitmiyorsun. :redface:

Koca ilk yarıda bir kere bile ismini duymadım oynuyormu Sneijder?sahada mı yani?

Lan adamı gelirken o kadar gazladık messi muamelesi yaptık onun hatrına 2 oynar adam yok abi adamda 2 3 maçta 1 ara pas atıyor onu da sağolsun burak kaçırıyor başka bir şey yok frikik bile kullanmadı daha ağırlığını koy biraz yahu al ver nereye kadar şut çek bari

olur mu hoca bitirecek sneijderi ulemalar öyle yorumluyor yoksa sneijder çok normal

Reis sanada gule gule. Bi tane olumlu hareketin yok. Ne kadar saha bekleyecez.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eleştirmeylim diyoruz da hiçbir olumlu hareketin yok almasak daha iyiydi sanki

Beyler bruma oyuna girince gördünüz mü noldu inanılamz paslar atmaya başladı adam bu ya kanat gerek buna birde arada mangalda kanat yedirirsek tamam

Kafayi yedi millet, herkese laf yetistirecekler ya yoksa iciniz rahat olmaz. 4-5 hafta sonra sira Bruma'da. Keske kume dussek te su gereksiz skor taraftardan kurtulsak.

sneijder hiç bir zaman 3 kisiyi pesine takıp gol atan biri olmadı

öylesi lazımsa fernandes aradıgımız adam ama bu sneijder deil. satasacam diye suyunu cıkarmayın.

hocaya sallayın tatktik yok.

takımda oyuncu mu var demeyin. antremanlarla her şey oluyor o kadar hazırlık dönemi geçirdik takımın haline bak ne bir düzen ne bir top oynama ne de bir taktik. hoca hoca hoca..

Kafayi yedi millet, herkese laf yetistirecekler ya yoksa iciniz rahat olmaz. 4-5 hafta sonra sira Bruma'da. Keske kume dussek te su gereksiz skor taraftardan kurtulsak.

Ya adamı delirteceksiniz adam geldiğinden beri naptı Allah aşkına ya drogba felan neyse de yok abi bu adam naptı geldiğinden beri paraları cukkalıyor milli takımda da leş bir kere adamda sorumluluk alma yok herşeyi geçtim drogba onu yapıyor en azından

Takımda sanki herkes kaçıyor Sneijder ileri pas atacak :) Hayali topçulara mı pas atacak adam manyak mısınız nesiniz.

bu ülkeye sadece reklam filmlerinde oynamaya gelmişsin hacı,halbuki alındığına o kadar çok sevinmiştim ki:(

Snejder ileri gelin diye bağırıyor el kol yapıyor arkadaşlarına ama bizim diğer elemanlarda tık yok. Eleman mı dedim aman hoca duymasın buna da laf eder.

bu herif emekli ikramiyesini almaya gelmiş erken emekli olmuş aynı fenerdeki krasic gibi..

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk 2

tuturmuşlar bi ileri kaçan mı var pas atacak yahu sneijder bu takımı yönetmeli topu alıp pozisyon hazırlamalı sino napıyor topu alıyor yana pas geri pas yana pas geri pas kornere bile gitmiyor savunacaz diye komik duruma düşmeyin şu sneijderin savunulacak hiç bir tarafı yok mazereti de yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt