#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önümüzde kopenhag ve fener maçı varken bu maç kesinlikle dinlendirilip, bruma oynatılmalıydı.

941498_658377304207757_917630562_n.jpg

Gol atarsın diye bekledim kendini sakatladın ne yapmaya çalıştığını anlamadım ilk defa Wesley..

Adam tam forma girdi olan şeye bak. Basketbol takımına da bakınca sanki üzerimizde bir şanssızlık var bu sene.

mancininin bi suçu yok.. kendi oynamak istemiş beyfendi..ah be şıno kendini niye zorluyon

3 güne kadar tamamen düzelecek bir sakatlık değil bu galiba. :( En iyi ihtimal Kopenhag maçında yedek kulübesinde olur gibi görünüyor. İnşallah düşünüldüğü gibi ciddi çıkmaz.

3 güne kadar tamamen düzelecek bir sakatlık değil bu galiba. :( En iyi ihtimal Kopenhag maçında yedek kulübesinde olur gibi görünüyor. İnşallah düşünüldüğü gibi ciddi çıkmaz.

kendi zorladı..sanırım gaza geldi..güzel performansı sonrası futbol iştahı açıldı iyce...iyileşir.;)

kendi zorladı..sanırım gaza geldi..güzel performansı sonrası futbol iştahı açıldı iyce...iyileşir.;)

Nazar boncuğu olsun diyelim. İnşallah ciddi birşeyi yoktur, ama Kopenhag da oynamasa bile Kadıköy'de sahada olur diye düşünüyorum.

Sneijder'in sakatlığını hakemlere bağlıyorumm, kayseri maçında ki pozisyondan dolayı sakatlık yaşıyor kuyruk sokumunun üzerine düştü ve pozisyonda adam sneijder e bildiğiniz vole vurmuştu ilk yarının ortalarında maç 2-0ken kendi yarı sahamızda ortasahaya yakın bir bölgede olmuştu hatırlarsınız pozisyonu. Gelelim hakemlerin suçu ne? hakemin en önemli görevi futbolcu sağlığını korumaktır bu Sneijder için demiyorum bu her oyuncu için geçerli bazı oyuncular var ki abartıp uçan tekme falan da atabiliyor , bir takım sert oynamaya başladığında ve sertlik topa değilse göz ardı etmeyeceksin vereceksin kartı geçen sene S04 maçından önce bi Akhisar maçı vardı hatırlarsanız? evet Riera da o maçta sarı kart görmesi gerekenlerden biriydi ki sanırım görmemişti hatta kızarada bilirdi neyse karşı takım ise bombaydı adamlar Muay Thai maçına çıkmış gibi tekmeler savuruyordu maçta inanılır gibi değil 2 tane sarı kart vardı. Geçen hafta adam Sneijder'e bildiğiniz vole çekti ha tamam pozisyon evet sarı kart ama o pozisyona gelmeden önce ki sert pozisyonlara el atacaksın. Melo'nun Beşiktaş maçında ki pozisyonuna kırmızı kart deniliyorsa ki ingilizlere göre faul bile değil, kim olduğu önemli değil topla karışık bir oyuncuya tekme savurluyorsa bu cezasız kalmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt