#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraki geçtim bu takimin futbolcusunu geçtim, bi insanin sakatlanmasini istemek ...

Snejderin yerine dedim!!!

Bir işe yarmadığı yetmiyormuş gibi takım uyumunu bozuyor. Yedeğe çeksen ağlıyor, kanada alsan ağlıyor, ayağında top tutamıyor, pas veremiyor, top önündeyken arkasındaki adama faul yapmayı nasıl beceriyor onu daha anlayamadım hemde her seferinde. Onu izlerken sinir krizleri geçiriyorum ama snejder son maçlarında keyif veriyordu.

Snejderin yerine dedim!!!

Bir işe yarmadığı yetmiyormuş gibi takım uyumunu bozuyor. Yedeğe çeksen ağlıyor, kanada alsan ağlıyor, ayağında top tutamıyor, pas veremiyor, top önündeyken arkasındaki adama faul yapmayı nasıl beceriyor onu daha anlayamadım hemde her seferinde. Onu izlerken sinir krizleri geçiriyorum ama snejder son maçlarında keyif veriyordu.

Illaha sakatlanmasimi lazim yahu? Saçmaladiginin farkinda degilmisin?

Burak eyvallah kotu, cok kotu katiliyorum ama sakatlanmasini istemek 1 yanlis 2. bizim tek sorunumuz keske Burak olsa keske.

Takimin yapilanmasi yanlis hocam, Burak felan bu sorunda devede kulak.

Bak sana soyle anlatayim, Burak sol kanat oyuncusu mu? Degil, oynatma o zaman.

Yedege çek, çekince agliyor mu? O zaman aglasin kimse takmiycak oyuncu mu buyuk TD mi?

TD israrla her maç buragi ilk 11 e koyuyorsa ben artik Buraga kizmiyorum oynatan TD'ye kiziyorum.

Burak kanat oyuncusu degil Mancini Kopenhag ve Fener maçlarini 4-4-2 seklinde çikmaliydi 4-2-3-1 de israr etti, niye boyle cikmaliydi diyorum cunku tartistigimiz basliktaki adam sakat cunku.

Bu adam yokken biz 4-2-3-1 sistemini sittin sene oynayamayiz.

O adam yoksa 4-4-2 oynarsin, Buraktanda Drogbadanda maksimum verim alirsin, ama Sino yoksa 4-2-3-1 sistemi yalan oluyor goruyoruz iste.

Takimin yapilanmasi yanlis hocam, Burak felan bu sorunda devede kulak.

Bak sana soyle anlatayim, Burak sol kanat oyuncusu mu? Degil, oynatma o zaman.

Yedege çek, çekince agliyor mu? O zaman aglasin kimse takmiycak oyuncu mu buyuk TD mi?

TD israrla her maç buragi ilk 11 e koyuyorsa ben artik Buraga kizmiyorum oynatan TD'ye kiziyorum.

Burak kanat oyuncusu degil Mancini Kopenhag ve Fener maçlarini 4-4-2 seklinde çikmaliydi 4-2-3-1 de israr etti, niye boyle cikmaliydi diyorum cunku tartistigimiz basliktaki adam sakat cunku.

Bu adam yokken biz 4-2-3-1 sistemini sittin sene oynayamayiz.

O adam yoksa 4-4-2 oynarsin, Buraktanda Drogbadanda maksimum verim alirsin, ama Sino yoksa 4-2-3-1 sistemi yalan oluyor goruyoruz iste.

Haklısın da adam ne yaparsa yapsın oynatıyorlar.

%69'un da %50'si teknik direktörlerindir. Ama suç yine Burak'ın, var ki oynuyor.

Olmasa kimse oynatamayacaktı :)

Kesin çözüm.

O gittikten sonra kanat, bek alınır. Gerisi de RUH'a kalmış ! En önemlisi de bu zaten.

Wesley oglum cabuk iyiles, seni gozlerim arar oldu..

tez zamanda kaptan olmasi gereken wesley schneider net olarak takimin en pro ve ornek bir sportif kisilige sahip yegane elemanidir - lutfen bunu belleklere yazalim

1393585_604008399656905_1769233768_n.jpg

formasini almayi istedigim ama alamadigim oyuncumuz, ilerleyen donemde param bollasinca hem Hollanda, hem ajax hemde gs formalarini alacam :trollfacce.gif::ka23:

bu arada sivas macinda oynucakmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt