#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne gerek var Juve'ye oynatmaya hazır olsun öyle oynatırız,hem DK var mazallah.

Zaten bizim takıma yakışmıyor,çok daha iyi takımlara layık.

Biktirdi artik bu ne ya

Iyice ali babanin ciftligi oldu

Bu adam reale karsi oynamadimi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldığın paranın hakkını umarım ikinci yarı verirsin,tam da iyi gidiyor diyorduk,

maç mı seçiyor anlamadım.Büyük maçlarda hiç yok nedense

Şaka demi biri bana şaka olduğunu söylesin

Adam en önemli maçın birinden sağlık raporu hıkayesınden kadroya gırmıyor(tabı bu bildiğin transfer hazırlıkları )

Büyük oyuncu sadece ayaklarla ve beyınle olmuyor bırazda büyük karakter sart

Takımın içine ettiniz

Dünya yıldızları bizde oynamaz bizde ne o vizyon var nede futbolcularda takacak zihniyet

yine baska organlarini kullanip oyle laf olsun diye yazanlarla dolmus, bunlardan kurtulus yok...

Ne basını polyanacılıgı bırakın bu adam kasımpasa maçında oynamayacak hangı maçta oynayacak

Yürürkenmı sakatlanıyor ,adam bildiğin transfer peşinde

he oyle nasil bildin bunu masallah, siz boyle devam edinki herkes boyle dusunsun, ozaman hersey gul pembe gibi olacak. Sizin gibi 2 karakterli insanlar yuzunden forumda normal yorumlar kayboldu, adam sakat oynamaz, niye sakat? niye oynamiyor? Mancini oynatir sakat sakat, bu defa sakat adami niye oynatti, ya hep sakatlansa? ne yapsak ne etsek kotu zaten, bosuna konusuyoruz./.

niye böyle cins cins yorumlar var.yorum yazarken bi şevkim kalmıyo artık,bu yorumları okuyunca.acayip kasvetli yorumlar.

Real maçında oynayıp Paşada gidiyorsan daha hiç gelme bence kulüp bul kendine.

* tapatalk

Ya once gidin 5-10 yildir bu kulubte haketmeden olanlari dayakla kovun, sonra gelin yeni adamlara sayin, hep ayni kafalar hep ayni senaryo, her gelen yeni adami geldigi gun kovmaya baslariz, 10 yildir anasini satim bi pok yapmayan comaklara bi sey yapmazsinis, sizin taraftarlik anlayisiniz BU ISTE>

he oyle nasil bildin bunu masallah, siz boyle devam edinki herkes boyle dusunsun, ozaman hersey gul pembe gibi olacak. Sizin gibi 2 karakterli insanlar yuzunden forumda normal yorumlar kayboldu, adam sakat oynamaz, niye sakat? niye oynamiyor? Mancini oynatir sakat sakat, bu defa sakat adami niye oynatti, ya hep sakatlansa? ne yapsak ne etsek kotu zaten, bosuna konusuyoruz./.

Birine yalakalık olsun aman düzelsin diye bu hallere geldik

Şimdi başkan a 2 3 söz söylesem forum huzuru altında yeni çıkan bı ceza işlemıne tabı tutulurum

Real maçındamı sakatlandı yada gitmiş bi maçta konulup sakatlandıysa kımın sucu

Sen en hayatı maçta oynamayacaksan neyime yarar benım snıjder

Bu adam oynamadanmı hazır olacak juve maçına

Birine yalakalık olsun aman düzelsin diye bu hallere geldik

Şimdi başkan a 2 3 söz söylesem forum huzuru altında yeni çıkan bı ceza işlemıne tabı tutulurum

Real maçındamı sakatlandı yada gitmiş bi maçta konulup sakatlandıysa kımın sucu

Sen en hayatı maçta oynamayacaksan neyime yarar benım snıjder

Bu adam oynamadanmı hazır olacak juve maçına

Onur Allah Askina, bi insan sakatsa ve agrilari varsa oynayip nasil duzelsin? sunu bana izaa et ben de surdan kendimi kovacam yemin ediyorum.

Onur Allah Askina, bi insan sakatsa ve agirilari varsa oynayip nasil duzelsin? sunu bana izaa et ben de surdan kendimi kovacam yemin ediyorum.

Aynası iştir kişinin söze bakılmaz

Çıkar adamın bizdeki cvsini kaç maç sakat olarak gecırmıs

Madem sakat nıye gitmiş real maçında adamı oynatırsın

Bu İşler ben ıyı hıssedıyorum demekle olmuyor

Adama sormazlarmı neden real neden kasımpaşa

Seni gibi düşünmek istiyorum ama yapamıyorum

Milyon Eurolar verdıgınemi yanarsın ,yoksa bizi düşürdükleri hale mi bilemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt