#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ama oynamadan nasıl düzelsin

ölmeden neden yaşasın

sıç

Aynası iştir kişinin söze bakılmaz

Çıkar adamın bizdeki cvsini kaç maç sakat olarak gecırmıs

Madem sakat nıye gitmiş real maçında adamı oynatırsın

Bu İşler ben ıyı hıssedıyorum demekle olmuyor

Adama sormazlarmı neden real neden kasımpaşa

Seni gibi düşünmek istiyorum ama yapamıyorum

Milyon Eurolar verdıgınemi yanarsın ,yoksa bizi düşürdükleri hale mi bilemedim

milyon euro lar verip her sezon ayni zarari veren, her sezon 10 maci gecmeyin adamlar da var (Turk), onlar hakkindaki dusuncelerin de boyleyse amennaa, yabanci diye ayrimcilik soz konusu olamaz...

İsim büyük olunca sonucuda böyle oluyor

İnter bize nıye gönderdıgı çok acık

Rüzgar esse çekme oluyor adamda

İsim büyük olunca sonucuda böyle oluyor

İnter bize nıye gönderdıgı çok acık

Rüzgar esse çekme oluyor adamda

Sneijder herkes den daha fazla sabiri hakediyor, boyle topcular varken ben gidip Sabri, Aydin, Balta, Semih, Yekta lar vs. lere bakarak bu oyun oynanmiyor, Sneijder gibi adamlarla olacak bu is.. Adami biraz tanisaniz iyi niyetli oldugunu bilirdiniz..

Aynası iştir kişinin söze bakılmaz

Çıkar adamın bizdeki cvsini kaç maç sakat olarak gecırmıs

Madem sakat nıye gitmiş real maçında adamı oynatırsın

Bu İşler ben ıyı hıssedıyorum demekle olmuyor

Adama sormazlarmı neden real neden kasımpaşa

Seni gibi düşünmek istiyorum ama yapamıyorum

Milyon Eurolar verdıgınemi yanarsın ,yoksa bizi düşürdükleri hale mi bilemedim

Niye bilmiyorum ama siir gibi okudum bu yazini :D

Sneijder herkes den daha fazla sabiri hakediyor, boyle topcular varken ben gidip Sabri, Aydin, Balta, Semih, Yekta lar vs. lere bakarak bu oyun oynanmiyor, Sneijder gibi adamlarla olacak bu is.. Adami biraz tanisaniz iyi niyetli oldugunu bilirdiniz..

Niyet falan filan sonuç ortada belkıde çok kaotik bi ortamda olduğumuz için büyüyor bu olaylar

Giderse gram üzülmem

Ama hesap verecek çok kişi var bu klupte ,ne hale soktular klübü

Emirates te neydık ne hale geldik

Niyet falan filan sonuç ortada belkıde çok kaotik bi ortamda olduğumuz için büyüyor bu olaylar

Giderse gram üzülmem

Ama hesap verecek çok kişi var bu klupte ,ne hale soktular klübü

Emirates te neydık ne hale geldik

bu askam yenilsinler dayakla beklemek lazim oyunculari, Milan taraftari gibi, adamlar 2 macta 6 gol attilar, hele bi yenilsinler bak dayakla anca duzelirler, saka yapmiyorum.

bu sakatlıkları arastırılmalı,mevzuu neemis ortaya cıksın,oynadımı kral adam eyvallah ama bir oyna bir oynama olmaz arkadas,bıktırdı yahu

Kurumsallık diyorsun kısaca

merdane_253934.jpg
= cozum

butun takima yenilirsek eger

Eğer bugün yenilirsek çok fena eleştirilir kendisi, taraftarın sabrı kalmadı artık.

En önemli maçlarda yok kendisi kafasına esip italya'ya gitmek yok öyle birşey, yazık değil mi bu taraftara kardeşim.

vallah ben adama ne kizarim ne soverim, takimda bi elin parmagini gecemeyecek kalitede adamlardan birisi, adam sakatim diyorsa oyledir, oyle inanmayacak durum yok, tabiki uzuluyorum cunku adam iyi futbolcu, ama zorla olmaz tabi, eger digerleri bu takimda oynamayi hakediyorsa ve ben Galatasaray in futbolcusuyum diyorlarsa cikip adam gibi alsinlar maci, Sneijder mazeretine gerek kalmaz..

Gerçi sneijder olmadığı zaman selçuk'un performansı artıyor, ya da Drogba. Takımda 2'den fazla lider oyuncu olunca o takım karışıyor abi, duran toplar selçuk'un işi karışmayacaksın.

Drogba karismassa sorun olmaz, yoksa Ballack i salariz ustune..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt