#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatsan italyada işin ne? Değilsen neden kadroda değilsin?

Her gelen yabancı antrenörde aynı terane en ufak sakat adam oynamıyor, hep bir bahaneler iddia ediyorum Terim başta olsa Sneijder'de, Muslera da Madrid maçında sahadaydı... Açık ikiside gitmek istiyor hatta bence Selçuk da gitmek istiyor..

Haftaya lesh Elazığ maçında lesh oyun oynamamıza rağmen Sneijder atar bi gol galibiyeti getirir,kurtarıcı olmak için elinde çok güzel fırsat var,şanslı adam.

Haftaya oynarsa iyi olur, takimda yetenekli oyuncu cok az.. zevk de vermiyor bunsuz.

iyi futbolcu,süper futbolcu ama aradan sakatlıklarını,forma girmesini falan çıkarınca me kalıyor elimizde onu bilemem ,bu sorunun cevabını ona 2 yılda 10 milyon Euro verenler düşünsün..

Şu maçlarda oynamak istememesi türlü bahanelerle can sıkıcı hale geldi artık

Nerede olduğu değil, hocasının onun nerede olduğunu bilmemesi önemli.

Sakatsan italyada işin ne? Değilsen neden kadroda değilsin?

Her gelen yabancı antrenörde aynı terane en ufak sakat adam oynamıyor, hep bir bahaneler iddia ediyorum Terim başta olsa Sneijder'de, Muslera da Madrid maçında sahadaydı... Açık ikiside gitmek istiyor hatta bence Selçuk da gitmek istiyor..

Selçuk nereye gitmek istiyor bu oyunla Trabzon'a geri dönmek istiyorsa Onur'la takasta düşünelim

yıllık aldığı 5 milyon eurodan dakikada kazandığı parayı hesaplayana ödül vermek lazım , durduramıyoruz zamanı efendim her gecen dakika adam para olarak dönüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt