#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhteşem bitiriş :-D

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

BÜYÜK İNSANIN SNEIJDER :016::016::016::016::016:

SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN

Futbolcunun krali iste adam. Her attigi adim akil dolu. Vuruslari akil dolu. Diger oyuncularimiz gercekten birseyler kapmali bu adamdan. Öyle rastgele topu öne sisirmekle olmaz bu isler.

EVET NERDE KALMISTIK. KONUSUN ULAN KONUSUN SEVKIIIIII OGUZHAAAAN CIKIN BIRSEY DENIYECEGIZ..

Daha once de yazmistim tekrarliyim. IQ testi gibi futbolcudur Sneijder.

Allahına kurban laaaaannnnnnnnnnn:bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid:

Ben demedim mi size be bu aslan parcasi gelir bu maci alir demedim mi!!!

Aslanim benim beeeeeeee

Seni getirenlerden allah razi olsun!!!!

Futbolcunun krali iste adam. Her attigi adim akil dolu. Vuruslari akil dolu. Diger oyuncularimiz gercekten birseyler kapmali bu adamdan. Öyle rastgele topu öne sisirmekle olmaz bu isler.

EVET NERDE KALMISTIK. KONUSUN ULAN KONUSUN SEVKIIIIII OGUZHAAAAN CIKIN BIRSEY DENIYECEGIZ..

lan bas git adamı günaha sokma insan ol.

Bunu yaptığımız için kazandık bro.

Juventus yerden oynadı da ne oldu ? Şu maç için top şişirmenin yanlış olduğunu söyleyemezsin.

Sneijder'im beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :yoji::yoji::yoji::yoji:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt