#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan Ajax macindan :)

pdbXmiK.png

hollanda basını poktan bi basın.sürekli yalan haber yapıyo şınoyla ilgili.

Yolanthe bugün Hollanda kanalında bir talk show'a konuk oldu şu an tekrarını izliyorum ve Manchester United dedikodularını doğruladı. Umarım yönetim salaklık yapmaz Sneijder'i satmaz.

Sneijder: 'Beter Scenario Kon Niet' | NUsport - Altijd Sport

M. United hakkinda ufak bir aciklama yapmis

Boyle bir transfer durumu yok. Burada benim baska kuluplerle gorustugum iddialari baskalari tarafindan alışkanlık haline geldi. Her seferinde benim bu konuya bir aciklik getirmem gerekiyor cunki buradaki herkes bu tur haberlerden dolayi herseferinde cabuk etkileniyor gibi ifadeler kullanmis

10 numara karakterde topçu bugün atığı gol 98-99 ezonunda Hagi'nin Bilbao'ya son dakikada attığı enfes golü ve anıları hatırlattı...

Grande Wes...

bütün basın göndermeye çalışıyo...nah gider embesiller.

Sneijder: 'Beter Scenario Kon Niet' | NUsport - Altijd Sport

M. United hakkinda ufak bir aciklama yapmis

Boyle bir transfer durumu yok. Burada benim baska kuluplerle gorustugum iddialari baskalari tarafindan alışkanlık haline geldi. Her seferinde benim bu konuya bir aciklik getirmem gerekiyor cunki buradaki herkes bu tur haberlerden dolayi herseferinde cabuk etkileniyor gibi ifadeler kullanmis

Bize gelmeden önce de Galatasaray ile ilgili iddiaları reddediyordu ama hatırlarsak. Hatta resmi açıklama gelene kadar peşinden koşan NTVspor muhabiri Irmak Kazuk'a bile açıklama yapmamıştı. Kurada M.United ile eşleşirsek hem iyi bir kura çekmiş oluruz hem de Sneijder'i alma ihtimalleri ortadan kalkar. Maç oynayacağımız rakibe adam satmayız herhalde kolay kolay :)

Kaldığı yerden başladı Wesley. Helal olsun. Umarım tekrar sakatlanmaz, takımın beyni oılur.

Bu adam bir Efsane . Daha yasi genc boyle bir adam var kadromuzda bu takim Lige + Avrupada ambargo koymali .. duzgun sol ve sag kanat alinmali artik

bu adam geldiğinden beri frikik kullandı mı hatırlamıyorum,artık frikiklerde sneijderin de söz hakkı olmalı,selcuk-sneijder,anlassınlar aralarında,sneijder den frikik golü de görmek istiyoz

Selcuk'un da artik ne yaptigi belli degil :/ Serbest vurusu bosa, kornerler berbat. Oyunun icinde zaten hic yok.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pXviIuQP3qQ[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt