#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BbOUskOCcAER7u2.jpg

"Burada iyiyim ve keyif alıyorum. Şu an için bir gerçek var ki, o da Şampiyonlar Ligi'nde tur atladık. Mutluyum ancak futbolda neyin olacağını asla bilemezsiniz"

Bize gelmeden önce de Galatasaray ile ilgili iddiaları reddediyordu ama hatırlarsak. Hatta resmi açıklama gelene kadar peşinden koşan NTVspor muhabiri Irmak Kazuk'a bile açıklama yapmamıştı. Kurada M.United ile eşleşirsek hem iyi bir kura çekmiş oluruz hem de Sneijder'i alma ihtimalleri ortadan kalkar. Maç oynayacağımız rakibe adam satmayız herhalde kolay kolay :)

Eslessek de birşey değişmez ki. Çünkü alsalar da oynatamazlar Sampiyonlar Liginde.

Ayrıca açıklama yapmamakla dedikoduları reddetmek arasındaki farki bildiğini düşünüyorum. Bizi de yalanladigini hatirlamiyorum.

N5

Valla golü tekrar tekrar izledim, o pozisyonda o golü yapmak beceri ister.

Kaleyi görmüyor bile, inanilmaz bir vurus gercekten dünya yildizi denilebilecek bir adam..

O topu havadan gelmesine ragmen nasil tek bir hamle ile kontrol etti, oyle bir zeminde bide..

2 maç gol atamayınca yine buralar satalım,Nani'yi alalım.fos topçu mesajlarıyla dolacak.

Terim doneminde ne chedjou iyiydi nede Sneijder her ikiside ikinci planda kaldigindan olsa gerek ozguveni yoktu. Birde ikiside hata yapmaktan korkuyodu terim doneminde. Cunku zaten maglubiyet durumunda hemen oyundan alinan sneijder oluyordu. Golun sorumlusuda chedjou. kulup 6 milyon odeyerek stoper almis gol yendimmi ilk sorumlusuda chedjou oluyordu.

Mancininin 10 numaralar konusundaki ustunlugunu zaten biliyoz. Hatta tezi bile var. Yeni hocamiz geldiginden beri hem takim olarak hemde bu iki oyuncu yukseliste. Nazar degmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt