#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani 3 golü vardı 2 de asist yapıcaktı noldu adama nazar değdirmekten başka yaptınız bişey yok

Hesap Makinesi

dünya sampiyonu yap bizi baskan :016::016::016::016::016::016:

Kupayı gol atamadan kapatacak gibi bir his var içimde.Gelişine vursaydı yazardı golü.

Sneijder daha istediğimiz gibi oynamadı. Umarım bundan sonraki maçlarda patlama yapar.

532 hic sneijder'a hic uymuyor, ikinci yarida daha etkiliydi 433 e gectikten sonra. Hollandada 532yle devam ederse yerini kaybeder bence.

2. yarı iyi oynadı diyenleri listeye aldım.Futbol konusunda ki görüşlerini dikkate almayacağım:) Çünkü Sneijder maç boyu kötüydü.

Wesley+Sneijder+Australia+v+Netherlands+Group+k0ncNGDDEvZl.jpg

Wesley+Sneijder+Australia+v+Netherlands+Group+lLiFoa607Vtl.jpg

Wesley+Sneijder+Australia+v+Netherlands+Group+DeAOviBRSebl.jpg

Wesley+Sneijder+Australia+v+Netherlands+Group+4MenbiWBpqZl.jpg

Wesley+Sneijder+Australia+v+Netherlands+Group+LP2NAhEhwqll.jpg

Wesley+Sneijder+Australia+v+Netherlands+Group+vWDPHVgVryPl.jpg

Wesley+Sneijder+Australia+v+Netherlands+Group+3ijB225K4vDl.jpg

Wesley+Sneijder+Australia+v+Netherlands+Group+oKy-PLTvI1cl.jpg

Wesley+Sneijder+Australia+v+Netherlands+Group+yegDGoxiv9El.jpg

Wesley+Sneijder+Australia+v+Netherlands+Group+xXwidopUJLZl.jpg

Suana kadar hicbisey oynamadi. Boyle devam etmesinde ben bir sorun gormuyorum lakin. Durduk yere talibi falan cikar, biz Sneijder'den yoksun oluruz falan aman diyorum.

Ancak buyuk maclarin buyuk topcusu ceyrek finalden itibaren sazi yine eline alacaktir, En ufak bir supheniz olmasin.

bir kere en kötüsü degildi, 7 numarali oyuncu bir oyuncu bile gecemedi, üstellik oyun kurmak zorunda oldugu yerde, önünde tek robben ve van persie varken, bunlar da en az iki kisi den markaj yiyince ne yapmasini beklediniz ? Ispanya gibi acik alan vermediler, Van Gaal in sucu, Avustrulya ya karsi 5 li defans cikip oynatmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt