Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.884
- 4.233
- 1.468
Anlaşılıyor ki Ünal Aysal her şeyi batırmış sıvazlamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle sacma salak bir mantik mi olur yahu
urfali da hemen kaptan olmustu bizde
Kaptanlik sadece tecrübeyle degil, karakterli birisi olmali
Sneijder takim için oynayan, sorumluluktan kaçmayan birisi.
Vasat Sabri ve sorumluluktan kaçan Selçuktan tercih edilmesi gereken birisi.
yav sen kuş musun?nasıl birisin sen sneijdere katkısız burağa kral selçuğa iyi deyip duruyon nedir senin derdin modlar bi el atın şuna bunda bi kuşluk var sinirlerimi geriyon senGirdikten sonra katkısı pek olmadı sanki
Yoksa gelene gidene takardıkÜnal Aysal'ın Burak-Selçuk'la 5 yıllık sözleşme yenilemesi bizi bitirmiştir.Bütün problemler bu yüzden çıkıyor.
Fikirlere tahammülü olmayan ergen fikirlerini dikte etmek istiyorsan başka yere uza.sen misket oynarken ben buralardaydim.hadsiz.yav sen kuş musun?nasıl birisin sen sneijdere katkısız burağa kral selçuğa iyi deyip duruyon nedir senin derdin modlar bi el atın şuna bunda bi kuşluk var sinirlerimi geriyon sen
Madrid'e, Barca'da, Arsenal'da niye olmuyorsa o yüzden olmaz.Sabri, Selçuk giderse o zaman Sneijder 1. kaptan olur.Mahalle kulübü müyüz 1 senede kaptan olunsun.
bu kadar sacma bir zihniyet olurmu. Bu zihniyetlere mustehak Sabri gibiler 15 yillik takim kaptanligi yapar.
Verdigin örnek de acayip alakasiz. Illa 5 yil 10 yil o takimda oynaman mi lazim kaptan olmak icin. Barca ve Real orneklerinde de sacma kusura bakma renkdas.adamlarin ispanyol oyunculari kaptanlik meziyetlerine sahip.
selcuk ve sabri nin kaptanlik yapacak tek sebebi uzun zamandir Galatasaray da olmasi senin icin. Aydin da kaptan olabilir bu mantikla.
Gercekci olalim; takimda yapmasi gereken ve kaptanligi yapabilecek ilk isim Sneijder dir.
Üst düzey kulüpler de bu kadar kısa sürede 1. kaptanlığa yükselen biri söyle tamam haklısın deyicem, ben hatırlamıyorum çünkü
Ujfalusi gittiği her takımda kısa sürede kaptanlığa getirildi diye biliyorum...Tamam Fiorentina ve Atletico Top 5 e giremez ama bizden daha düşük profilli kulüpler de değil, müsadenle!...