#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal'ın Burak-Selçuk'la 5 yıllık sözleşme yenilemesi bizi bitirmiştir.Bütün problemler bu yüzden çıkıyor.

maxresdefault.jpg
Tamam baba

yav sen kuş musun?nasıl birisin sen sneijdere katkısız burağa kral selçuğa iyi deyip duruyon nedir senin derdin modlar bi el atın şuna bunda bi kuşluk var sinirlerimi geriyon sen
Fikirlere tahammülü olmayan ergen fikirlerini dikte etmek istiyorsan başka yere uza.sen misket oynarken ben buralardaydim.hadsiz.

Sneijderi çok sevsemde kaptanligin ona verilmesi hata olur takım içindeki nefret ona iyice artar ama şu konuda sonuna kadar haklı hücum oynayan takımda on numara olmak istiyor kanatta oynamak istemiyor ama biz burak beyin yanına bir forvet daha koysun diyorlar o zaman sneijder istediğini yapamaz takımı sneijderin etrafında kurmaliyiz burakin değil

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vermesinler aga. Kaptan olan bozuyor bizde.

I am the one who knocks!

sneijder gibi bir değeri ne olursa olsun korumalıyız bizim için çok önemli eğer küstürüp elimizden kaçırırsak iyice sıradan bir takım haline geliriz bu yüzden kaptanlığı istiyorsa bence derhal verilmeli kariyeriyle zaten 1000 kere hakediyor !!!

Şu kaptanlığı alın ya Selçuk'tan. Artık anlasın işlerin eskisi gibi gitmediğini. Daha önce de söyledim adam kendini yönetemiyor, takımı nasıl yönetecek

Madrid'e, Barca'da, Arsenal'da niye olmuyorsa o yüzden olmaz.Sabri, Selçuk giderse o zaman Sneijder 1. kaptan olur.Mahalle kulübü müyüz 1 senede kaptan olunsun.

bu kadar sacma bir zihniyet olurmu. Bu zihniyetlere mustehak Sabri gibiler 15 yillik takim kaptanligi yapar.

Verdigin örnek de acayip alakasiz. Illa 5 yil 10 yil o takimda oynaman mi lazim kaptan olmak icin. Barca ve Real orneklerinde de sacma kusura bakma renkdas.adamlarin ispanyol oyunculari kaptanlik meziyetlerine sahip.

selcuk ve sabri nin kaptanlik yapacak tek sebebi uzun zamandir Galatasaray da olmasi senin icin. Aydin da kaptan olabilir bu mantikla.

Gercekci olalim; takimda yapmasi gereken ve kaptanligi yapabilecek ilk isim Sneijder dir.

bu kadar sacma bir zihniyet olurmu. Bu zihniyetlere mustehak Sabri gibiler 15 yillik takim kaptanligi yapar.

Verdigin örnek de acayip alakasiz. Illa 5 yil 10 yil o takimda oynaman mi lazim kaptan olmak icin. Barca ve Real orneklerinde de sacma kusura bakma renkdas.adamlarin ispanyol oyunculari kaptanlik meziyetlerine sahip.

selcuk ve sabri nin kaptanlik yapacak tek sebebi uzun zamandir Galatasaray da olmasi senin icin. Aydin da kaptan olabilir bu mantikla.

Gercekci olalim; takimda yapmasi gereken ve kaptanligi yapabilecek ilk isim Sneijder dir.

Üst düzey kulüpler de bu kadar kısa sürede 1. kaptanlığa yükselen biri söyle tamam haklısın deyicem, ben hatırlamıyorum çünkü

Üst düzey kulüpler de bu kadar kısa sürede 1. kaptanlığa yükselen biri söyle tamam haklısın deyicem, ben hatırlamıyorum çünkü

Ujfalusi gittiği her takımda kısa sürede kaptanlığa getirildi diye biliyorum...Tamam Fiorentina ve Atletico Top 5 e giremez ama bizden daha düşük profilli kulüpler de değil, müsadenle!...

Ujfalusi gittiği her takımda kısa sürede kaptanlığa getirildi diye biliyorum...Tamam Fiorentina ve Atletico Top 5 e giremez ama bizden daha düşük profilli kulüpler de değil, müsadenle!...

1. kaptanlıktan söz ediyorum zaten Sneijder'in istediğide o, yoksa Sneijder zaten hali hazırda 3. kaptan.Ujfalusi'nin ATL'de 1. kaptan olduğunu hiç hatırlamıyorum.

Cana-Marsilya uyar mı?...'Sneijder kaptan olmalı' derdinde değilim de...

Baska kulup yaptiysa olabilir yapmadiysa olamaz mi yani, guzel mantik.

Sneijder gibi lider karakterli, tecrubeli ve yetenekli oyuncusu varken futbol ozurlusune veya takim arkadasina rakip oyuncu saldirirken kenardan izleyen pisiriga kaptanlik veren ust duzey bir kulup var mi? Varsa yaptiklari dogru mu peki?

Delinin biri bir kuyuya taş atmış, bin tane zırdeli o taşın hangi zaman aralıklarında ivmeli hareket yapmadığını tartışmaya koyulmuş.

Sneijderden başkası hak etmiyor bencede kaptanlığı şuanki durumları ile ne sabri ne selçuk ne burak o kapasiteye sahip değil.Bir yılda bu adam hak ettiyse olur.Bazı arkadaşlar resmen eski toprak muamelesinden yola çıkarak bir yorum yapmış.Yanlış kim hak ediyorsa o olmalı saha içinde de sneijder ve melo dışında kaptanlığı hak eden oyuncu yok malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt