#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dunya bu adami izliyor bakiyorum bizim ilk 11'e yazik diyorum baska bisey diyemiyorum... 30 yasina gelmis etrafinda saglam oturmus kaliteli bi kadro olsa durduramazlar ama nerde bizde o vizyon

world class degilmis ft bnoser adem cakar efendiye gore bana gore de senin algi ve intente dair dangalaklik duzeyin world class. ftci degil mi wat r u gon do huh

hasedinden arada deliginden cikip kendisine ipe sapa gelmez laflar dizmek suretiyle manen saldiran 3 5 guwardin beynine konustuklari ayni gun anteni yerlestirmekten katiyetle geri durmadigi gercegini gozlerden kacirmayalim. V'good boi w'sneider

Mesajin ana konusu Sneijder´in artik dünya yildizi olmamasi, ofansif orta saha dedigin adam sisteme okadar bagli olmamasi lazim. Roberto Carlos´da bir dünya yildiziydi, ama ondan takimi tek basina tasimasini bekliyemzsin, cünkü adam sonucta sol bek. Sneijder hücum yönleri ile ön plana cikan bir oyuncu, dedigim gibi bazi kabiliyetleri halen world-class seviyede ama diger kabiliyetlerini ortaya koymakta Süperligde bile zorlaniyor.

Tabiki Van Gaal´in dedikleri önemlidir, burada Insanlar hayatinda futbol topu sektirmemis adamlarin analizlerini koyup itibar veriyor. Sneijder´iN gecen sezonki performansini bile begenmedi Van Gaal, mac basi bir ara pas atan oyuncu milli takima faydali olabilir mi, düsünmek lazim dedi adam. Liglerin bitimine tek bir ay kala. Giciklik olsun diye mi begenmedi Van Gaal ? Adam Sneijder´in kapasitesini biliyor, ve eski Sneijder´e nekadar uzak oldugunu da biliyor...

Ben burada sadece seviyenin farkliligini ortaya koymak icin yaziyorum bunu. Türkiye´de oyuncular iyiken göklere cikartiliyor, kötüykende yerin dibine sokuluyor. Cünkü hic bir zaman realist degerlendirilme yapmiyor cogu taraftar... sneijder´in worldclass olmamasi onun takimin en degerli oyuncu oldugu gercegini degistirmez, sonucta Xavi ile degil Selcuk ile paylasiyor orta sahayi.
"Sneijder artik dünya yıldızı değildir" demiş olsan sadece, "kendi yorumundur" diyip cevap da yazmazdim ama "oyuncularına ve sisteme bu kadar bağlı olan bi oyuncu dünya yıldızı olamaz" demen yanlıştı. Ben ona cevap verdim. :)

N5

Terim Sneijder'i istememekte hakliydi diyebilmek icin 40 takla atti, dansoz oldu bazilari.

Bugunku gol de guzel kapak olmus ama utanmasi da karakteri de yok bunlarin. Televizyonda kimi gorurlerse ona ozeniyorlar.

Son düzenleme:
büyük wesley yine sokmus eziklere

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Sen bize allahın bir lütfusun !!

Bunu hâlâ kavrayamamış insanlar var ne yazık ki..

I am the one who knocks!

Bugün satsak yine en az 10 talibi cikar, gelmis bir futbolcu onu begenmiyoruz ya, siz Selcuk inanlara laik siniz.

Giderse yine en az 10 Yil bekleycegiz, Hagi - Sneijder - ???. Bu Adam daha rahat 4 Yil oynar, sözlesmesi uzatsinlar artik!!

bu adamı satacak kisinin allah belasını versin

baska da bisi demiyorm

dün muthis oynadi ciddiden. 15-20 dk izleye bildim sadece ama takimin en iyisiydi. robbenide isklikladilar nedense bu arada. ne yaptiysa artik

Sneijder'İn önüne ya komple bir santrafor alınsın yada ederi varken satılsın.

Sneijder Burak ile oynadıkca hicbir zaman gercek potansiyeline ulasamayacak..

dün muthis oynadi ciddiden. 15-20 dk izleye bildim sadece ama takimin en iyisiydi. robbenide isklikladilar nedense bu arada. ne yaptiysa artik

Robben i isliklayan Meksika li taraftarlardi, hani DK da penalti yaptirip maci kazandilar ya o yuzden ondan nefret ediyorlar.

+ Sneijder'in onune Huntelaar alinsin basimiz agrimasin.

Ulan şu adamdan %100 verim alamıyoruz ya ona yanıyorum basın bir yandan hoca bir yandan oyuncular bir yandan bu adamı bitirmeye çalışıyorlar önünde iyi bir forvetle ucardık uçar ama öyle bir sistem göremiyceğiz malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt