Ilhan Haciogul
Cezalı
- 20 Aralık 2013
- 819
- 1
- 588
dunya bu adami izliyor bakiyorum bizim ilk 11'e yazik diyorum baska bisey diyemiyorum... 30 yasina gelmis etrafinda saglam oturmus kaliteli bi kadro olsa durduramazlar ama nerde bizde o vizyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Sneijder artik dünya yıldızı değildir" demiş olsan sadece, "kendi yorumundur" diyip cevap da yazmazdim ama "oyuncularına ve sisteme bu kadar bağlı olan bi oyuncu dünya yıldızı olamaz" demen yanlıştı. Ben ona cevap verdim.Mesajin ana konusu Sneijder´in artik dünya yildizi olmamasi, ofansif orta saha dedigin adam sisteme okadar bagli olmamasi lazim. Roberto Carlos´da bir dünya yildiziydi, ama ondan takimi tek basina tasimasini bekliyemzsin, cünkü adam sonucta sol bek. Sneijder hücum yönleri ile ön plana cikan bir oyuncu, dedigim gibi bazi kabiliyetleri halen world-class seviyede ama diger kabiliyetlerini ortaya koymakta Süperligde bile zorlaniyor.
Tabiki Van Gaal´in dedikleri önemlidir, burada Insanlar hayatinda futbol topu sektirmemis adamlarin analizlerini koyup itibar veriyor. Sneijder´iN gecen sezonki performansini bile begenmedi Van Gaal, mac basi bir ara pas atan oyuncu milli takima faydali olabilir mi, düsünmek lazim dedi adam. Liglerin bitimine tek bir ay kala. Giciklik olsun diye mi begenmedi Van Gaal ? Adam Sneijder´in kapasitesini biliyor, ve eski Sneijder´e nekadar uzak oldugunu da biliyor...
Ben burada sadece seviyenin farkliligini ortaya koymak icin yaziyorum bunu. Türkiye´de oyuncular iyiken göklere cikartiliyor, kötüykende yerin dibine sokuluyor. Cünkü hic bir zaman realist degerlendirilme yapmiyor cogu taraftar... sneijder´in worldclass olmamasi onun takimin en degerli oyuncu oldugu gercegini degistirmez, sonucta Xavi ile degil Selcuk ile paylasiyor orta sahayi.
SIKIYORSA satin hadi bu adami!!!
dün muthis oynadi ciddiden. 15-20 dk izleye bildim sadece ama takimin en iyisiydi. robbenide isklikladilar nedense bu arada. ne yaptiysa artik