oguz metin
Cezalı
- 3 Kasım 2011
- 565
- 0
- 836
besiktas karsisinda oynarsa besiktasi mahvedecek futbolcu . ahanda buraya yaziyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bizim bu eski topcularin hepsi niye maloglu mal oluyor?
Aslan Statistic @AslanStatistic 1 Std.Vor 1 Stunde
Ayhan Akman: "Sneijder'e güzel bir teklif gelirse Galatasaray'ı rahatlatıp, önünü açabilir. Bence yönetim bunu düşünmeli." (Radyospor)
Ayhan Akman:"Sneijder kadrodaysa mutlaka ona uygun bir takım oluşturmak durumundasınız. Diğer oyuncuları da ona göre yerleştirmek gerekir."
Ayhan Akman:"Galatasaray'ın oyununa çok şeyler kattığı bir gerçek; ama Sneijder'siz bir G.Saray daha iyi olabilir diye düşünüyorum."
Ya bizim bu eski topcularin hepsi niye maloglu mal oluyor?
Ayhan Akman: "Sneijder'e güzel bir teklif gelirse Galatasaray'ı rahatlatıp, önünü açabilir. Bence yönetim bunu düşünmeli." (Radyospor)
Ayhan Akman:"Sneijder kadrodaysa mutlaka ona uygun bir takım oluşturmak durumundasınız. Diğer oyuncuları da ona göre yerleştirmek gerekir."
Ayhan Akman:"Galatasaray'ın oyununa çok şeyler kattığı bir gerçek; ama Sneijder'siz bir G.Saray daha iyi olabilir diye düşünüyorum."
Kendi düz bi adamdı kaliteli futbolcudan anlamasını beklememek gerek. 1-2 yıl öncede Meloya sallıyordu..
Istifa etsin vizyonsuz herif.. Gidin baska isimleri satin arkadas, ticari düsünürüm diyor, en iyi oyuncusunu satip ayni anda sportif gelirleri riske sokuyor..@AslanStatistic 24 dk.24 dakika önce
FLAŞ - Hamdi Yasaman:"Sneijder için teklif yok ama İyi bir teklif gelir ve teknik ekip onaylarsa ticari düşünürüm. Ödemelerde zorlanıyoruz."
arkadasi banlayim lütfensneijder out papiss in = champions
arkadasi banlayim lütfen
sneijder out papiss in = champions