#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijderi satıp selçuk burak hamitin maaşlarını ödemek lazım.:)

sneijderi satamazlar, yemez. gidip o beleşçi kralınızı satın çok paraya ihtiyacınız varsa. onun yerini 2.sınıf bi yabancı golcü bile doldurur

hamdi kim ya

satarım matarım diyor,sen kimsin derler adama

abdüş de aynı kafada

yönetimdeki herkes kendini kulübün sahibi sanıyor lan

Simdi sen cikip adam gibi paramiz yok oyuncu satmamiz gerekir dersen ve sonra selcuk burak hamit satmaya kalkar sonra paramiz hala yok sneijder saticam dersen kimse sesini cikaramaz tamam der cunku herkes gidiyor

Ama hamitin maasini vericem diye sneijderi satmak ney laaa

o maaşları yapan ünal babamıza da bir eleştiri yapsak keşke. bu arada herkes satılabilir ama yerini dolduramayacaksak intihar olur.

Sat abi Amrabatı Malagaya. Zaten dünden razılar erkenden sat opsiyon tarihini bekleme. Sat Eboueyi 1 milyona git en kötü Tellesi sat o paraya. Ama Sneijder nedir yani. Sneijderi satıp Hamitin parasını mı ödeyecez neyin kafası bu

adnan polat zamanında keita'yı satıp serdar özkan'ı aldığında tepki vermeyen taraftar mı tepki gösterecek? Geçin bunları.

Büyük ihtimal 4-4-2 geçişi yapacağız, Wesley bu sistemde oynayamaz. Wes yerine iyi bir forvet alırsak zaten gitmesi unutulur.

Eğer 8-9 milyona 31 yaşındaki oyuncuyu satıp hemen bu paralara iyi forvet alırsak gram üzülmem, ama bu paraları saçma sapan harcarsak kötü sonuçta biraz olsun tepki gelir.

Sat abi Amrabatı Malagaya. Zaten dünden razılar erkenden sat opsiyon tarihini bekleme. Sat Eboueyi 1 milyona git en kötü Tellesi sat o paraya. Ama Sneijder nedir yani. Sneijderi satıp Hamitin parasını mı ödeyecez neyin kafası bu

benim anladığım sorun şu; Wesley'in menajeri 2019'a uzatmak istiyor ve aynı paraya. Kulüpte bunu istemiyor doğal olarak bedava gitmesin diye şimdiden satılmak isteniyor.
Bana göre eğer böyle durum varsa satılmalı. Satılması ile gelen parayı Cisse vs. gibi bir forvetle doldurursak kimse ağzını açamaz.

Takimda 24 yasindan büyük yerli bulundurmayacaksin arkadas. Tek dertleri yabanci yildizlarin kuyusunu kazmak. Selçuk ve Burak gitmezse bizi bitirecek anlasilan. Nasil Aysali , Manciniyi harcadilarsa simdi de Sneijderi Meloyu harcayacaklar. Birde adamlar medyada kulis yaptiriyor. Neymis, Sneijder gidince Galatasaray'in önü açilacakmis. çapsiz herife bak kim mamaliyorsa artik.

benim anladığım sorun şu; Wesley'in menajeri 2019'a uzatmak istiyor ve aynı paraya. Kulüpte bunu istemiyor doğal olarak bedava gitmesin diye şimdiden satılmak isteniyor.
Bana göre eğer böyle durum varsa satılmalı. Satılması ile gelen parayı Cisse vs. gibi bir forvetle doldurursak kimse ağzını açamaz.

Satmak zorunda mıyız ? Uzatalım 2019'a zaten 34 yaşına gircek o zaman. Neymiş yani Alex 35-36 yaşında bu ligde iş yapıyor Gekas 34 yaşında ligde krallığa oynuyor 34 yaşındaki Drogba şampiyon yaptı içlerinden Sneijder kalitesinde bi adam mı yapamayacak ? Niye satmak zorundayız zamanında Hagiyi 2 yıl oynatıp satsaydık belki o kupaları göremeyecektik. Bruma satılır yeri gelir ama Sneijder beyin oyuncu niye satacan yani

Satmak zorunda mıyız ? Uzatalım 2019'a zaten 34 yaşına gircek o zaman. Neymiş yani Alex 35-36 yaşında bu ligde iş yapıyor Gekas 34 yaşında ligde krallığa oynuyor 34 yaşındaki Drogba şampiyon yaptı içlerinden Sneijder kalitesinde bi adam mı yapamayacak ? Niye satmak zorundayız zamanında Hagiyi 2 yıl oynatıp satsaydık belki o kupaları göremeyecektik. Bruma satılır yeri gelir ama Sneijder beyin oyuncu niye satacan yani

Alex konusuna katılmıyorum bence fener Alex gidince daha iyi oldu. Alex varken sürekli her topu Alex veren takımdı o gidince takım uefa yarı finali falan yaptı.

Hagi buna örnek verilebilir ama onun arkasında müthiş koşan 3lü ve önünde yine top tutan ve koşan 2li vardı. Hagi eğer o takım devam etse 40 yaşına kadar bile oynardı çünkü sadece topu alıp, sihirli dokunuş yapması bekleniyordu. Sneijder'in ön ve arkasında bunlar yok ve futbolda tempo giderek artıyor. Para ederken satıp iyi forvet alırsak çok daha iyi olur.

Koca kafalı Hamdi ile dolmuşçu cahil laz Abdürrahim. Çok meraklıysanız kendinizi satın, sülalenizi satın. Fazla kaşınmayın!

Yönetim geldiginden beri diyorum ben bunu.. Bu vizyonsuz evlatlarina önem veren yönetim zaten Sneijder'i satmak istiyor. Teklif gelirse seve seve gönderirler yüksek maliyetinden dolayi..

Ödemelerde zorlaniyorlarmis.. Kes lan Burak'i ozm, kes Selcuk'u.. Yeter bu yerli hayranligi..

Sneijder'in maasindan kurtulmak icin onu yollayip, Hamit'in neredeyse ayni maasini ödemeye devam etmek :D :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt