#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-5-1 en ideal sistemdir, hem defansif acidan hem ofansif acidan. Tabiki bu sistemi bide farkli yontemleri var, degisik sekilde uygulayabilirsin. Yani toplu anda 4-2-3-1 e donusebilir, 4-3-3 e donebilir, topsuz da 10 kisi ayni anda topun arkasinda durma imkanini da saglayabilir.

Sunu iyi gorduk, Avrupa da defansi ve ozellikle orta saha yi saglam tutmazsan, ''dayak'' yemege alisacaksin malesef.

Cift forvetli sistemde orta sahaya fazla yuk biniyor, bunu basaran takimlar cok nadir. 3 lu defansta en kotu secenek, cunku o sistemi uygulamak icin ust duzey egitim almis stoper ve orta saha oyuncularin olmali. Bunu deneyen bir tek Juventus var onun da Avrupa daki basarisi ortada.

birde şöyle birşey var ki çok önemli bu sistemleri oynayabilmek için takımının koşu ortalaması ve sisteme alışkanlığı çok yüksek olmalı 4-5-1 oynuyorsan skor üretmen için kanatlarının sürekli öne oynaması ve aynı zamanda kendi bölgelerini koruması gerekiyor ağır sistemler bunlar türk topçulara pek uymuyor bu sebepten ardanında dediği gibi türk topçuları bildiği tek sistem 4-4-2 buda alt yapı eğitimlerinin basiretsizliğiyle alakalı sanırım seneye yabancı sınırı kalkarsa bizde bu şekil oynayabiliriz belki ama şimdilik 4-4-2 den devam...

birde şöyle birşey var ki çok önemli bu sistemleri oynayabilmek için takımının koşu ortalaması ve sisteme alışkanlığı çok yüksek olmalı 4-5-1 oynuyorsan skor üretmen için kanatlarının sürekli öne oynaması ve aynı zamanda kendi bölgelerini koruması gerekiyor ağır sistemler bunlar türk topçulara pek uymuyor bu sebepten ardanında dediği gibi türk topçuları bildiği tek sistem 4-4-2 buda alt yapı eğitimlerinin basiretsizliğiyle alakalı sanırım seneye yabancı sınırı kalkarsa bizde bu şekil oynayabiliriz belki ama şimdilik 4-4-2 den devam...
Bu sezon yapacagimiz birsey yok, Hamza cogu macta cift santraforla baslar, cunku dogru durust kanatlari kullanamiyoruz. Bidaki sezon icin ama bu uygulanmali, Sneijder i gercek rolunde, 10 numara pozisyonunda tutmaliyiz. Boylece takimin genel performansi da artar kanaatindeyim. Tabiki bunu basarabilecek bir yonetim gelecek mi bunu zaman gosterir, ama bizim yolumuz belli.

Sneijder ile ilgili şöyle bir görüşüm var.
Skora katkısı aslında çok fazla olabilecekken az görünüyor,bunun sebebi de etrafındaki oyuncular.
En basit örnek dün Olcan'a gollük net bir harika ara topu attı, Olcan zaten performans olarak çok kotü.
Futbol aklı olarak şu adamın yarısına yaklaşan adamlar olsa etrafında eminim çok daha fazla rakamsal olarak katkı sağlar.
Kupa maçı dahi olsa bu adamın sahada gösterdiği hırsın yarısını gösteremeyen yerliler var.
Gözümde kredisi çok çok yüksek bir profesyonel inşallah uzun yıllar kalır, böyle oyuncuları izlemek her zaman nasip olmaz.

bende FT fan boysum ama sneijder'ide seviyorum onu nasıl yapıcaz peki?

takım akıcı oynamadığı için şıno skor üretemiyor yoksa kalitesi tartışılmaz takım akıcı oynadığında bknz: copenhag bursa akhisar şıno döktürüyor
Takimin akici olmamasindan sikayetci oluyorsun, ayni zamanda Burak'i avatar olarak kullaniyorsun. Celiskiyi bulalim..

Takimin akici olmamasindan sikayetci oluyorsun, ayni zamanda Burak'i avatar olarak kullaniyorsun. Celiskiyi bulalim..

ooo hakan reyiz bana çatmanı bekliyordum ne zamandır doğru diyosun burak akıcılığı baltalıyor bu konuda bişey söyleyemem burak ve şıno nun anlaştığını söyleyemem yani bu konuda birşey söyleyemem ama bir gerçek var ki burak şuan takımın en önemli kozu hücum anlamında şampiyonluğun anahtarı onun performansı olucak tabi şınoyla beraber...

Koçum benim şov yaptı ilk yarıda.

lan bu adam daha ne yapsın. izlerken ağladım, Allahım bu nedir ?

Muazzam ya muazzam, tapılacak adam. 143236423 yıllık sözleşme yapılsın..

Tapatalk

2-3 tane daha asist yapabilirdi, tabi umut ve bruma adam gibi oynasalardi

Adamim benim :)

Hep takimin en istekli futbolcusu :) Önünde Umut degil belki Burak olsa bile 2 tane sallardi diye düsünüyorum.

Son düzenleme:
Hamza hocayla arasında sorun var diyenlere iyi kapak yaptı

diego dün les 2 assistle göklere cikti

Sneijder 1 gol 1 klas assist + 84848487487874 klas pas

gelecek hafta yine solda oynatilip kötü bir performans verecektir

B8NpV7PIcAEmKo5.jpg:large

:tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt