#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok güzel paslar attı.vitaminsizler degerlendiremedi. Adam elinden geleni yapıyor. Sinirlenip agresif olması da artı bir durum çünkü takimi önemsediği anlamına geliyor. İyi oynamayınca kendi de dahil olmak üzere herkese kızıyor bu cok hoşuma gidiyor. Ayrıca sneijder yıldızdır. Sneijderin her aynadaki hali yıldızdır. Aksini iddia eden at yarısı izlesin

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

Görünen o ki forumumuz pırıl pırıl çiçeği burnunda bir troll daha kazanmış :2aloh1: Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum :asd:

sneijder 10 numara mevkisinde ve kanatlarda kayboluyor, 10 numara iyi işler yapıyor ama daha efektif olabilir. emre çolak ile beraber merkez orta saha oynarsa çok daha güzel olur, sürekli top alıp oyun temposunu ayarlamalı. bu arada menajeri sağlam çalışıyor wesley ile beraber iyi-kötü poliscilik oynuyorlar, eşi türkçe öğrenmiş adam gitmez kolay kolay. sağlam bir sözleşme almak peşinde umarım alır.

Sneijder'i sinirli diye elestirenler Hagi'yi ya hic izlememisler ya da unutmuslar herhalde. Keske diger futbolcular da golu yiyince sinirlenip hirslansalardi dun.

Sneijder kendi formunun kötü olmasından ötürü maç içinde gergin ya da sinirli bence. Hagi öyle değildi. Kazanma hırsı vardı öyle ki bu maç içinde diğer oyunculara da sirayet ederdi. İkisi arasında çok fark var.

İlk yarı biterken fener maçı haricinde tabelada gözükmedi neredeyse. O maçta da Volkan'ın sakat halde oynama ısrarı, karşısında basan stoperin olmayışı da etkili. Yine de Allah var iyi şutlar çıkardı ama diğer maçlarda göremedik kendisini.
Önceden Sneijder, Selçuk'u bozardı şimdi roller değişti galiba...

Sneijder bosuna sinirlenmiyor oyun icinde etrafinda bir dogru duzgun pas atacak oyuncu yoktu duvar pasi yapmaya calisiyor her denemesinde basarisiz oluyor sneijder gibi oyuncunun yanindaki oyuncularda cok onemli.

Son düzenleme:
Sneijder kendi formunun kötü olmasından ötürü maç içinde gergin ya da sinirli bence. Hagi öyle değildi. Kazanma hırsı vardı öyle ki bu maç içinde diğer oyunculara da sirayet ederdi. İkisi arasında çok fark var.

İlk yarı biterken fener maçı haricinde tabelada gözükmedi neredeyse. O maçta da Volkan'ın sakat halde oynama ısrarı, karşısında basan stoperin olmayışı da etkili. Yine de Allah var iyi şutlar çıkardı ama diğer maçlarda göremedik kendisini.

YAVv HE

Türk futbolcular topa 2-3 kere dokunmadan pas atamıyor diye bir lafı vardı adamın. Kendinizi onun yerine koyun, siz oyunda 2-3 hamle sonrasını görebiliyorsunuz ve pasınızı veriyorsunuz ama pası verdiğin adam mal gibi dönüyor saçma sapan yerlere oyunu sürüklüyor. Kendi zekanızın ve yeteneklerinizin çok çok altında insanlarla bir ekip olup bir şeyler başarmaya çalışmak işkence olur herhalde, üstelik gurubun lideri olarak koluna bant takılan adam da bunlardan biriyse insan ızdırap içerisinde sahada bir oraya bir buraya sürüklenir durur. Dün akşam Sneijder'e gerçekten çok acıdım.

Lincoln-Elano-Misimovicler kervanına katıldı diyebiliriz.

Biz 10 numara sistemininden hicbir zaman verim alamadık.

2 kalite santrafor ile 4-4-2 diyorum..

Volkan'lik en ufak bi durum yok iki golde de. Herkes yerdi onları.

"Stoperin basmayisi" da komik bi tespit olmuş. Defansın hata yapmadığı her mac 0-0 biter. Formuna laf söylersin anlarim, desteklerim de ama iyi oynadığında da "rakip şöyleydi" demek haksızlık.

N5

Artık bir şeyler yapsan diyorum... FB maçından sonra bir numaranı göremedik!

Sneijder'in yanindaki oyuncular da ona yardimci olabilirlerse biz Sneijder'den verim alabiliriz yoksa hep boyle gider sadece kendi yarattigi posisyonlarla yetinir, dunku macta acik net gorduk cok pas hatalari oluyor duvar pasinda verilen paslar geri alinamiyor zamanlama yanlisliklari oluyor. Yani butun sucu Sneijder'e yuklemek yanlis olur diye dusunuyorum.

Nedense diğer 10 oyuncu kötü oluyor Sneijder hep iyi oluyor.
Şimdi benim mesajı alıntılayıp hakaret yağdırırlar ama taraftarın en güvendiği adam Sneijder ondan bir şeyler beklememiz kadar doğal bir şey olamaz.

Ayrıca 10 numara mevkisinde oynadığı maçlarda pek olumlu oynamıyor. Sol içte yine Telles'le orayı işleyip içeri katedip şutlarıyla fark yaratıyor.

Sözün özü : Sneijder'ın yetenekleri tartışılmaz. Ondan maç kazandırmasını bekliyoruz.

Senin arapaslarina kurban olalim ..

Senin iki pasi bir ara derede yapisina kurban olalim ..

Cektigin sutlari kitaplara yazalim ...

Alin su adamin önune bir TOP KLASS forvet ... gelecek sene .. ucursun be

Sinan-------------Sneijder------------Telles
--------------------------Burak--------------------

Sneijderin en iyi anlastigi kisi kuskusuz Tellesdir. verkaclar paslar herseyle. Burma gelisse onu one atip Tellesi yeniden solbeke koycam da.. DA iste..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt