Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Aga yıldız kıstasını merak ediyorum yav. :ddd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kurdela nerde?Görünen o ki forumumuz pırıl pırıl çiçeği burnunda bir troll daha kazanmış :2aloh1: Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum![]()
ozaman sampiyon oldugumuz sene buragın performansına bakıcak olursak burakta bir yıldız siz hep reklamla cilanan oyuncuların peşinden kosarsınız henry gelse 40 yasında sorun takımda dersiniz ama ne hikmetse 10 milyon vericek bi klüp bile cıkmadı su galaksi sneijdere![]()
Taze bitti renkdaş bu sefer kurdelasız idare edelimKurdela nerde?
Olur mu ya kurdelasız? Yedi ceddimize yetecek kadar parayı sıfırladık, kurdelasız açılış yaptı dedirtir miyim ben? Şerbetler de benden!Taze bitti renkdaş bu sefer kurdelasız idare edelim
Sneijder kendi formunun kötü olmasından ötürü maç içinde gergin ya da sinirli bence. Hagi öyle değildi. Kazanma hırsı vardı öyle ki bu maç içinde diğer oyunculara da sirayet ederdi. İkisi arasında çok fark var.
İlk yarı biterken fener maçı haricinde tabelada gözükmedi neredeyse. O maçta da Volkan'ın sakat halde oynama ısrarı, karşısında basan stoperin olmayışı da etkili. Yine de Allah var iyi şutlar çıkardı ama diğer maçlarda göremedik kendisini.
Önceden Sneijder, Selçuk'u bozardı şimdi roller değişti galiba...
Volkan'lik en ufak bi durum yok iki golde de. Herkes yerdi onları.Sneijder kendi formunun kötü olmasından ötürü maç içinde gergin ya da sinirli bence. Hagi öyle değildi. Kazanma hırsı vardı öyle ki bu maç içinde diğer oyunculara da sirayet ederdi. İkisi arasında çok fark var.
İlk yarı biterken fener maçı haricinde tabelada gözükmedi neredeyse. O maçta da Volkan'ın sakat halde oynama ısrarı, karşısında basan stoperin olmayışı da etkili. Yine de Allah var iyi şutlar çıkardı ama diğer maçlarda göremedik kendisini.
Önceden Sneijder, Selçuk'u bozardı şimdi roller değişti galiba...
Artık bir şeyler yapsan diyorum... FB maçından sonra bir numaranı göremedik!
Artık bir şeyler yapsan diyorum... FB maçından sonra bir numaranı göremedik!