#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisinin bugün yaptığı gibi,maç seçmeyen yanında 2-3 adam ile hakemleri ablukaya almaları lazım.Yoksa şimdiye kadar tüm maçlarımızı yöneten hakemler hep aleyhimizde kararlar veriyor doğal olarak yıldırım faktörü.Ziraat miraat farketmiyor.Gerek saha içinde gerekse de tribünle hakemler baskı altına alınmalı yoksa deplasmanlarda görüyoruz nasıl ezildiğimizi.Ayrıca Selçuk'un bir kaptan olarak hiç umurunda değil böyle şeyler maşallah.Fener maçlarında bile rakip ceza sahasında bi olay olduğunda kaledeki Ayı takla atarak geliyo o bölgeye.

yanında ki yeteneksizlere nasıl katlanıyor anlamıyorum,gerçekten peygamber sabrı var.

takimda kendisiyle ayni frekansta bir hucum oyuncusu olmamasi azap verici

Müthiş profesyonel turk topcular kıskanmak yerine örnek almali

Bugun yine super bir pozisyon kacirdi. Bursa macinda bitane caksa galip gelecez. Adamda finishing sifir.

Her macta en az 1 gol atmali/attirmali.

Aşırı abartılı bir yorum olmuş. Sneijder'in her maç bir gol atması demek (ki böyle birşey imkansız) takımın değil, Sneijder'in şampiyon olması demektir.

Altın Portakal'dan Yaşayan Efsane Hagi'ye ;

B9FGwjwIQAA1eop.jpg

Ben böyle bir oyuncuyu tuttuğum takımda izlediğim için çok şanslı hissediyorum. Her zaman kalitesini belli ediyor.

Dün kaç tane asistini yediler. Pası atış şekli , vuruş şekli , düşünmesi falan olağanüstü. Sneijder gibi bir oyuncu dünyada zor bulunur.

Yasin-amrabat tarzindaki kanat oyunculariyla oynamayi seviyor.

Tabi basari icin onlardan daha kaliteli adam lazim.

Tek pas oynamayi dunyada en iyi yapabilen oyuncu bizde ama yaninda oynayan oyunculardan dolayi 100% kullanamiyoruz.

Sneijder'in yanına kaliteli oyuncu alamazsak maximum verimi ancak rüyada alırız.

Yarım sezon kiraya verseydik keşke, finişingini geliştirirdi biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt