#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaliteli bir forvet ile ligde istatistik rekorları kırar o derece.
Gel gelelim öyle bir imkan yok.

önüne topla sevisecek,topa bomba muammelesi yapmayacak en basidinden fernandao tarzi demba tarzi bi adam koysalar 20 asist ile oynar sezonda

umutla can cekisiyor herif,iyi yine herseye ragmen mücadele ediyor,bu kazmayla oynamaktan demoralize olmuyor

B9jZjFaIcAE4JYH.png

Ulan Sneijder gibi bir adamı sol açıkta oynatan teknik direktörümüz var. İnsan utanır.Sadece Umut oynayabilsin diye Sneijder'i sol atmak bir futbol cinayetidir.

2 ay öncesinden geliyor arkadaş.

Renktaş foruma yeni katıldım diyebiliriz ama Hh hatasından döner diye ümit ediyordum ama adam ısrarla orada oynatıyor. Arada sırada forvet arkasına alıyor mesela Rize maçı. O maçta adeta döktürmüştü Sneijder. Bunu görüpte hala sola koyması teknik direktörlük kabiliyetinin ne kadar sınırlı olduğunu gösterir yada yerli takıntısı diye adlandırabiliriz.

Ben Real Madridde oynasam.İnter'de oynasam, Cl kupası alsam.Es-es maçında o çimlerde oynamam çıkmam sakatım derim ego yaparım :D Bu adam her sahada takır takır oynuyor helal olsun.

Umut'un golleri kaçırmasında artık art niyet arayacam o derece yani.Sneijder'in Burak'ı özlüyorum sözlerine mi içerlendi acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt