#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerin anasini avradini düdkleyecek

irizina gececek fener takiminin

bu adamın yanına takıma 2 tane onun dilinden anlayan üstdüzey oyun okuması olan adam alsak ligi kilitleriz çok net.

O sutu gol olsa süper olurdu ama haftaya saklamistir umarim o tarz golünü. Reis ya..

Ayi ya da böyle 10 sut cekse , zaten en 2 tanesini iceri alir o.

Muhtemelen Sneijdere adam adama markaj yaptirir Arap Ismail.

Bu adamın önüne bitane doğru dürüst forvet alsınlar her maç minimum 2 asist yapar.

Neler denmediki? Ki yakın zamana kadar da vardı o var diye çift forvet oynayamıyoruz gitsin falan diye.

World class adam bildiğin yıllanmış şarap gibi.

Terim'i eleştirsem de hep saygı duymuşumdur. Ama bu adam yerine Kaka dediğinde baya sert şeyler yazmıştım. Kayıtlarda vardır belki.

Yahu Sneijder nasıl istenmez, nasıl beğenilmez, nasıl çift forvet istenir... Akıl alır gibi değil.

Neler denmediki? Ki yakın zamana kadar da vardı o var diye çift forvet oynayamıyoruz gitsin falan diye.

World class adam bildiğin yıllanmış şarap gibi.

bizim taraftari bilmiyormusun?

1 oyuncu 2-3 hafta kötü oynayinca hemen amatör ilan eden insanlar var.

Ayni oyuncu 2-3 hafta iyi oynarsa da Lewandowski veya Modriçla kiyaslama yapiyorlar.

Sneijder takımı gerçekten sahiplendi Hagi'den sonra gözlerimin gördüğü en iyi 10 numara..
Onun ne kadar büyük oyuncu olduğunu onu çıplak gözle stadda izlerken anlamıştım..
İnanılmaz bir zeka..

Terim'i eleştirsem de hep saygı duymuşumdur. Ama bu adam yerine Kaka dediğinde baya sert şeyler yazmıştım. Kayıtlarda vardır belki.

Yahu Sneijder nasıl istenmez, nasıl beğenilmez, nasıl çift forvet istenir... Akıl alır gibi değil.

sizofrenin teki vardi bir donem adini unuttum ,'nefretimsin sneijder' temali postu hafizama kazinmis idi .allahin dallamasi yhaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt