Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
fener maci al, hagi 2.0 ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biat edin.
Zamanında bok atan hırbolar etmesin tabi.
Neler denmediki? Ki yakın zamana kadar da vardı o var diye çift forvet oynayamıyoruz gitsin falan diye.Sneijder'e laf edende mi vardı?
Neler denmediki? Ki yakın zamana kadar da vardı o var diye çift forvet oynayamıyoruz gitsin falan diye.
World class adam bildiğin yıllanmış şarap gibi.
Neler denmediki? Ki yakın zamana kadar da vardı o var diye çift forvet oynayamıyoruz gitsin falan diye.
World class adam bildiğin yıllanmış şarap gibi.
Terim'i eleştirsem de hep saygı duymuşumdur. Ama bu adam yerine Kaka dediğinde baya sert şeyler yazmıştım. Kayıtlarda vardır belki.
Yahu Sneijder nasıl istenmez, nasıl beğenilmez, nasıl çift forvet istenir... Akıl alır gibi değil.
sizofrenin teki vardi bir donem adini unuttum ,'nefretimsin sneijder' temali postu hafizama kazinmis idi .allahin dallamasi yhaw
şevki karasizofrenin teki vardi bir donem adini unuttum ,'nefretimsin sneijder' temali postu hafizama kazinmis idi .allahin dallamasi yhaw
sizofrenin teki vardi bir donem adini unuttum ,'nefretimsin sneijder' temali postu hafizama kazinmis idi .allahin dallamasi yhaw