#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
topu da kurtarabilirdi orda

kurtarsa karşı karşıya kalacak ve skor 2-2

daha neyi bekliyon adam gibi adamım diyorsan tekmeye kafa atacaksın sen önündeki topa girmeye çekiniyorsun

palayla dalasım geldi buna o pozisyondan sonra
Aynen refik o pozisyonda brumanın kaçırdığından daha fazla sövdüm şınoya hiç kusura bakmasın

Aynen refik o pozisyonda brumanın kaçırdığından daha fazla sövdüm şınoya hiç kusura bakmasın
al ver al ver al ver bi halt yaptığı yok kaç haftadır

deplasmanlarda zaten bişey yaptığı yok

sövecem şimdi ya

2-2 olmuş maç daha korkakça önündeki topu bırakıyor 3-2 yapacakken

Önüne Umutu ver. Brumaya zaten ayrı bi sövüyorum şuan. Onu saymıyorum artık. Adam akıllı bi Yasinle anlaşıyor oda çıkmış oyundan daha ne yapacak zaten rakip kapanıyor. İlk yarı aradan bıraktı Umuta beyefendi karşı karşıya kalacakken ayağından aştı topu. Asist yapsa kraldı ama demi. Sizi ciddiye alanda kabahat aslında. Bu Hamzanın bu kadar havalara sokanda sizin gibi zihniyet. Dzemaili Manisaya karşı oynadı diye hepiniz ilk 11 oyuncusu diyordunuz gördük. Futbol fakirleri

Berbat oynadı, Yasin yerine oyundan çıkması gerekiyordu. Hocanın bunu görememesi saçmalık.

Ben Sneijder'e kızmam çünkü kendini kanıtlamış bir adam. Bu adama kızmaktan ziyade bu adamı kullanamayan hocaya kızarım. Son iki haftadır saçma sapan tercihler ile takımın içine eden hocaya kızarım.

2 maçtır leşh hamza da çıkaramıyo oyundan korkusundan herkes terim değil tabii

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben Sneijder'e kızmam çünkü kendini kanıtlamış bir adam. Bu adama kızmaktan ziyade bu adamı kullanamayan hocaya kızarım. Son iki haftadır saçma sapan tercihler ile takımın içine eden hocaya kızarım.
bide böyle bi saçmalık var kendini kanıtlamış bir adammış

kardeşim dk 90 önünde top var alsan onu kaleciyle karşı karşıya kalacaksın

sen rakipten korkup toptan kaçıyorsun görmedin heralde o pozisyonu

artık kafan da gözünde patlasa bacağın da kopsa bişeyler yapman lazım şampiyonluk gidiyor

ayrıca çok rahat 1 pozisyon ve sen rakipten yakınsın top ama kaçıyorsun

bu sadece 1 örnek etliye sütleye karışmadığıyla ilgili

al ver yapıp durdu tüm maç boyu azcık gerçekçi olun ya

Her oyuncu elestiriye açik

Kanitlamisla alakasi yok oynadigi maçla alakali

Sneijder bugün vasat oynadi.

6-7 şutundan biri gol olunca yine efso şıno olucak tmm haginin çevresi çok iyiydi ama bu takımda da oynasa sahada ki ağırlığı daha fazla olurdu

bide böyle bi saçmalık var kendini kanıtlamış bir adammış

kardeşim dk 90 önünde top var alsan onu kaleciyle karşı karşıya kalacaksın

sen rakipten korkup toptan kaçıyorsun görmedin heralde o pozisyonu

artık kafan da gözünde patlasa bacağın da kopsa bişeyler yapman lazım şampiyonluk gidiyor

ayrıca çok rahat 1 pozisyon ve sen rakipten yakınsın top ama kaçıyorsun

bu sadece 1 örnek etliye sütleye karışmadığıyla ilgili

al ver yapıp durdu tüm maç boyu azcık gerçekçi olun ya
Ben Sneijder eleştirilmez demiyorum kardeşim ama şu maçta ondan önce eleştirilmesi gereken çok adam var. Hamza hocanın saçmasapan tercihleri var, brumanın alakasız bir yerde top kaybedip gol yedirmişliği var, olcan'ın tarafından yediğimiz saçmasapan bir gol var. Bunların hepsi 2-0 dan sonra oluyor. Ben neden Sneijder'e laf edeyim? Senin ileride top saklayabilecek adamın var mı? Sneijder'i anlayabilecek çapta bir forvetin var mı? Adam akıllı kanat oyuncuların var mı? Bir tek Yasin ile iyi anlaşmaya başladılar derken tercihleri ile 2 maçtır o bölgeyi sabote eden sözde bir teknik direktörün var. Anladık maç 2-2 iken bir pozisyonu kötü harcadı doğrudur bugün iyi de değildi. Lakin bu maç 2-0'dan 2-2'ye niye geldi? Her maçı Sneijder kurtaracak diye birşey yok. Önce hocan hoca olacak. Sonra Sneijder'i konuşuruz.

Bir de azıcık gerçekçi olun falan derken akıl mı öğretiyorsunuz? Şu postu atan arkadaş mı diyor bunu bana?

haginin kıçından damlayan ter olamaz bu

bir daha da hagiyle kıyaslana küfür edicem beyler açık konuşayım

sahanın en kötüsüydü top çevirdi anca fb maçındaki gibi

Bu nedir şimdi? Ben de Hagi'nin çok daha büyük bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve benim nezdimde Hagi olabilmek çok çok zordur. Sneijder'in bir Hagi olabilmesi için önünde daha çok uzun bir yol var. Lakin Sneijder gibi adama şu cümleyi kuranla ne konuşayım ki ben şimdi? Hagi 96-2001 arasındaki süreçte o takımı oynatıyordu ve lideriydi. Ama unutmayın ki o takım da Hagi'yi oynatıyordu. Hagi dışında herkes iki kişilik üç kişilik koşmasa Hagi'de o kadar başarılı olamayabilirdi. Hagi'nin yanında Türk Futbol tarihinin en iyi yerli jenerasyonu vardı. Yaptıkları presle rakibi yıldırıp Hagi'yi saha içinde ezdirmiyorlardı. Yoksa Hagi'de 32 yaşında buraya gelipte o futbolu biraz zor oynardı. Şimdi var mı elinde böyle bir jenerasyon? Hagi'nin etrafında kimler vardı şimdi Sneijder'in etrafında kimler var bir bakın bakalım madem gerçekçillikten bahsediyorsunuz ya hani :red:

Moderatör tarafında düzenlendi:
6-7 şutundan biri gol olunca yine efso şıno olucak tmm haginin çevresi çok iyiydi ama bu takımda da oynasa sahada ki ağırlığı daha fazla olurdu

O yüzden Hagi daha iyi zaten. En büyük Sneijder fanlarından biriyimdir. Hagi olmadığını her seferinde söledik. Burdaki futbol bilmezlere göre yorum yapmayın. Onlara göre 2 hafta önce Dzemaili muhteşem oyuncuydu Hamza efsaneydi

kompozisyon yazma kardeşim boşuna

elano bahaneleri de sayma bana

gördük işte ruhsuz dolaştı sahada hocaya diyeceğimizi diyoruz

selçuk bile her yere yetirşmeye çalıştı hırslıydı bu da milli takım öncesi sakatlanama ayağına gezindi sahada

yanında kanat yok vs kompozisyon yazıyorsunuz @Erman Türker

@Refik AKKÜLAH Ben senin kardeşin falan değilim bir kere o konuda anlaşalım :) İkincisi kompozisyonun ne olduğunu bilmediğinden eminim o yüzden anlamsızca yazmışsın. Yazdıklarımdan birşey anlamadığına şaşmamalı. Üçüncüsü Selçuk tüm sezon yattı iki maç mücadele etti hemen övgü, Sneijder iki maçta kötü oynadı küfür :red: Bu mudur? Kimse iyi oynadı demiyor zaten bunu kaç defa söylemek lazım bilmiyorum. Kötü oynadı ama bu maçta puan kaybedilmesinin hesabını soracağım son adamlardandır. Maç 1-0 veya 0-0 iken puan kaybedilse anlarım. Sneijder neredeydin diye sorarım? Lakin golleri bulmuşsun 2-0 gibi skor yakalamışsın. Saçmasapan değişikliklerle takımı sabote etmeyip bu skoru en kötü koruyacaksın artık. Bunu da beceremiyorsan yapacak birşey yok.

herkesin görüşüne saygım var ama nasıl gözle mac izleniyor çözemedim

bu adam forvetmi !! maç içinde attıgı paslara bir bakın bu adamında asıl görevi o

bugün 2 tane gollük pas attı alda at dedi görenler varsa tabi !!

ilk yarıda beceriksiz umut harcadı ve son dakikada bruma kız gibi vurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt