#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim kotu oldugundan resmen siritti bu mac. Dunyanin hicbir yerinde yoktur pres yapan 10 numara ama oyuncu olmadigindan takimda adam 2.forvet gibi oynuyor.
Drogbayla oynayaydi su sezon neler olurdu dusunemiyorum.
Bizim odun umuttun yanina messiyi getir siritir.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En iyi anlaştığı futbolcular Telles ve Yasin taktik deha yüzünden oynatılmıyor. Sağ kanat zaten Allah'a emanet.

Ve ayrıca gol/asist yapsa muhtemelen yerini Emre Ç'ye bırakacaktı.

Çok fazla sola hapsediyor kendini. Bu bazı maçlarda işine yarıyor ve şov yapıyor orada. Ancak bazı zamanlarda biraz daha sağ tarafa gelmesi hem markaj yapan adamı daha fazla zorlamasını sağlar hem de sağ kanattaki hucüm aksiyonların sadece Sabri'nin açacağı ortalar olmasından kurtuluruz.

Ilk yari Umut, ikinci yari Bruma ya al da at kalitesinde pas verdi. Umut topu kontrol edemedi(etse zaten sasardim), Bruma da cok kötü vurdu top kalecinin üstüne gitti.

Bazi arkadaslarin nasil bir beklentisi var bu adam dan ben anlamiyorum. Ama son iki haftada gercekten sönük kaldigi dogru. Sut bile cekmedi bugün galiba.

Takim kotu oldugundan resmen siritti bu mac. Dunyanin hicbir yerinde yoktur pres yapan 10 numara ama oyuncu olmadigindan takimda adam 2.forvet gibi oynuyor.
Drogbayla oynayaydi su sezon neler olurdu dusunemiyorum.
Bizim odun umuttun yanina messiyi getir siritir.

Bu adamı Hagi ile kıyaslayanlar var. Hatta Hagi'den iyi diyenleri gördüm bu forumda. çok farklı oyuncular. Sneijderin performansı tamamen çevresindeki oyuncularla alakalı. doğal olarak takımla alakalı. Sneijder Hagi gibi ateşleyici bir oyuncu değil. Tek başına maç alma gibi durumları da çok nadirdir. Sneijder çevresindeki oyuncularla ne kadar iyi anlaşırsa o kadar iyi oynar. Meziyetleri o zaman ön plana çıkar. Bu hep böyleydi. Ajax-Real-inter. Ayew bizimle anılıyor mesela. sanmam ama alınırsa Sneijderle çok uyumlu bir ikili olurlar. Dediğin gibi Drogba örneğide var ortada. Bugün Umut yerine drogba olsaydı çok daha farklı olurdu.

sneijderin en şaşırdığım yanı ne alt yapı eğitimiymiş arkadaş her dakika her şartta aynı futbolu oynamaya çalışması..sürekli pas en uygun durumdaki arkadaşına pas..doğrusu normali odur kabul ama bazen maçın son anlarıdır mesela çalım atarsın boştaki adam umutsa pas atmazsın biraz duygu katarsın yani işine..içgüdüsel oynaması lazım biraz ligin haftaları azaldı bu takım böyle çok stresli maçlar oynayacak ve extra bişeyler yapması lazım şinonun yok sağında yasin yokmuş yok bruma varmış bunlar tırıvırı sadece..

Bu adamı Hagi ile kıyaslayanlar var. Hatta Hagi'den iyi diyenleri gördüm bu forumda. çok farklı oyuncular. Sneijderin performansı tamamen çevresindeki oyuncularla alakalı. doğal olarak takımla alakalı. Sneijder Hagi gibi ateşleyici bir oyuncu değil. Tek başına maç alma gibi durumları da çok nadirdir. Sneijder çevresindeki oyuncularla ne kadar iyi anlaşırsa o kadar iyi oynar. Meziyetleri o zaman ön plana çıkar. Bu hep böyleydi. Ajax-Real-inter. Ayew bizimle anılıyor mesela. sanmam ama alınırsa Sneijderle çok uyumlu bir ikili olurlar. Dediğin gibi Drogba örneğide var ortada. Bugün Umut yerine drogba olsaydı çok daha farklı olurdu.
Aynen oyle burak muthis yetenekli ama takimla oynayan bir adam bu. Yasinle iyiydi, oda cikinca bitti dogal olarak.

Selçuk inan kadar iyi oynayıp eleştirilen , sneijder kadar da kötü oynayıp abartılanı görmedim . Her maç eksik oynuyoruz .

böyle hocayı takımı buldu
saldı sonunda
niye oynasın?
hocası ne taktikten anlıyor ne motivasyondan?

sneijder türkiye kupasındaki maçtan sonra 2 haftadır sahada kayıp. o türkiye kupası maçında tüm aslar dinlenirken onun oynatılması çok ilginç bi durumdu. hamza, sneijder de oynamak istedi dedi ama buna hiç inanmadım o işin altında başka bi halt vardı ve o maçtan beridir sneijderin moralinde ve performansında büyük düşüş var.

Sneijder 2 haftadır ortada yok

Kendine gelmesi lazım

Ondan çok şey bekliyoruz şampiyonluk yolunda

Şu 10 haftalık performansı bizi şampiyon yapar, tarihe geçmek istiyosan çalış biraz kendini ver wesley.

11 de 11 den bahsediyorsan daha fazla efor lütfen şıno

allah akıl fikir versin sneijderi eleştirecek duruma gelmişiz kimsede çıkıp demiyorki bu adam forvet degil

görevi gol atmak degil gol attırmak her maç en az 2 tane alda at şeklinde gollük pas veriyormu veriyor

bunun dışında söylenenler sinek vızıltısı benim gözümde.

allah akıl fikir versin sneijderi eleştirecek duruma gelmişiz kimsede çıkıp demiyorki bu adam forvet degil

görevi gol atmak degil gol attırmak her maç en az 2 tane alda at şeklinde gollük pas veriyormu veriyor

bunun dışında söylenenler sinek vızıltısı benim gözümde.
Hocam insanlar nasıl selçuk'u nasıl burak'ı eleştiriyosa onuda eleştiricek çünkü 2 haftadır varlık göstermiyo.

Biz ondan çok şey beklediğimiz için eleştiriyoruz, her maç bir şey yapmalı gözüyle bakıldığı için wesley'e durum böyle oluyo.

@Refik AKKÜLAH Ben senin kardeşin falan değilim bir kere o konuda anlaşalım :) İkincisi kompozisyonun ne olduğunu bilmediğinden eminim o yüzden anlamsızca yazmışsın. Yazdıklarımdan birşey anlamadığına şaşmamalı. Üçüncüsü Selçuk tüm sezon yattı iki maç mücadele etti hemen övgü, Sneijder iki maçta kötü oynadı küfür :red: Bu mudur? Kimse iyi oynadı demiyor zaten bunu kaç defa söylemek lazım bilmiyorum. Kötü oynadı ama bu maçta puan kaybedilmesinin hesabını soracağım son adamlardandır. Maç 1-0 veya 0-0 iken puan kaybedilse anlarım. Sneijder neredeydin diye sorarım? Lakin golleri bulmuşsun 2-0 gibi skor yakalamışsın. Saçmasapan değişikliklerle takımı sabote etmeyip bu skoru en kötü koruyacaksın artık. Bunu da beceremiyorsan yapacak birşey yok.
şu boş boş cümlelere bak ben senin kardeşim değilim

kompozisyonun ne olduğunu bilmiyorsun falan

evet teknik 1 kompozisyon değil zaten ilkokul 3te öğretiyorlar herkese kompozisyon yazmayı merak etme kendini harvard üni öğretim görevlisiymiş gibi hissetmen komik olmuş

çok merak ediyorum sosyal hatta hangi makam veya rütbedesin sosyal seviyen ne

baya altlarda olmalısınki kompleks yapmışsın burdaki cümlelerinle milleti ezmeye çalışıyorsun kendini de baya entel gördüğün belli

seviyeni çok yüksek sanıp kompleks yapacağın yaşıtlarına emanet ediyorum seni

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçende de söylediğim gibi forum trollerini adamdan sayıp cevap veren de kabahat :red: Şu attığı postların seviyesine bak hele :) Bir de seviye muhabbeti yapmış utanır insan diyeceğim ama bunlar gibilerde öyle bir duygu olmadığı için demiyorum. Bir de kendini nimetten saymış :D Böyleleri Allah'ına yakın bana ırak olsun...

seneye muslera ve sneijder dışında bütün takımı değiştirmek gerek..ha para yok derseniz oda yönetimin sorunu...

Geçende de söylediğim gibi forum trollerini adamdan sayıp cevap veren de kabahat :red: Şu attığı postların seviyesine bak hele :) Bir de seviye muhabbeti yapmış utanır insan diyeceğim ama bunlar gibilerde öyle bir duygu olmadığı için demiyorum. Bir de kendini nimetten saymış :D Böyleleri Allah'ına yakın bana ırak olsun...
seviyeye takmış

seviyesi çok yüksek mesajlar yazdığını sanıyor kompleksli herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt