#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder canımız kanımız ama ister istemez insan ondan her maç gol atmasını bekliyor. Saygılar reyiz...

2. golde ki hatasında iyi sövdüm ama 2. yarı efsane paslar attı.Adam çok zeki, olmayacak yerden pozisyona sokuyor.

boş adam gördümü affetmiyor pası yapıştırıyor ama oynadığı bölgeye çok sadık kalıyor, sağ tarafı hiç kullanmadığı gibi orta tarafıda çok az kullanıyor. sahada serbest oynayan, gezen bir wesley olursa daha fazla verim alırız diye düşünüyorum. bu sezonki performansındanda memnun değilim.

boş adam gördümü affetmiyor pası yapıştırıyor ama oynadığı bölgeye çok sadık kalıyor, sağ tarafı hiç kullanmadığı gibi orta tarafıda çok az kullanıyor. sahada serbest oynayan, gezen bir wesley olursa daha fazla verim alırız diye düşünüyorum. bu sezonki performansındanda memnun değilim.
evet bu sezon diego dan kötü bir performansı var

adam kaç maç daha alması gerekiyor acaba çok merak ediyorum

adam dün kaç asist yaptı iki tane de pozisyona girdi

yaptığı asistleri eline yüzüne bulaştıran umut gibi olcan gibi oyunculardan bile kötü performansı

yaptığı asistleri eline yüzüne bulaştıran umut gibi olcan gibi oyunculardan bile kötü performansı
Diego falan beni ilgilendirmiyor, ben sadece lig maçlarına değil aynı zamanda şl maçlarınada bakıyorum. Wesley büyük oyuncu hemen hemen her maçtada büyük performans beklenmesi normal. Ayrıca kaç maç aldı bu sene ?

hahahaha ulan halen Sneijder'i elestiren var bu ülkede :D:asd22: dünyanin en iyi #10 numarasi var bizde halen begenmiyorsunuz dimi ? Sorun nedir biliyormusunuz Sneijder performans daha'da ileri gitmesi için? Onun futbol dilinden anlayan iyi bir forvet ve baska bir iyi kanat oyuncu (veya Bruma üzerine koymasi gerekiyor artik).

İlk yarıda defans arkasına 3 tane gollük pas attı. Ronaldo'ya falan gerek yok dünkü Ryan Babel bizde olsa ilk yarıdan 3 tane atmıştık.

Gercekten merak ediyorum, Diego bu sezon ne oynamis ki de simdiye kadar Diego dan daha kötü bir performansi varmis?

Allah askina Diego kim Sneijder kim. Ilk cümlen haric diger yazdiklarina katiliyorum.

kasimpasa-galatasaray-2-3-5436252.Jpeg

sneijder-uclu-cektirdi-5436633.Jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt