selim baran yavuz
Kırmızı Üye
- 24 Kasım 2008
- 1.902
- 0
- 1.306
Sneijder canımız kanımız ama ister istemez insan ondan her maç gol atmasını bekliyor. Saygılar reyiz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dutch style.
2 hafta formsuzdu sadece. Fb macindan öncede bi kac hafta cok formdaydi, bi oyuncunun her hafta üst düzey oynamasini bekleyemezsin
1 tane de avni aker'de var sankiBazukalarini 33.haftaya,tinercilere sakliyor.
evet bu sezon diego dan kötü bir performansı varboş adam gördümü affetmiyor pası yapıştırıyor ama oynadığı bölgeye çok sadık kalıyor, sağ tarafı hiç kullanmadığı gibi orta tarafıda çok az kullanıyor. sahada serbest oynayan, gezen bir wesley olursa daha fazla verim alırız diye düşünüyorum. bu sezonki performansındanda memnun değilim.
Diego falan beni ilgilendirmiyor, ben sadece lig maçlarına değil aynı zamanda şl maçlarınada bakıyorum. Wesley büyük oyuncu hemen hemen her maçtada büyük performans beklenmesi normal. Ayrıca kaç maç aldı bu sene ?evet bu sezon diego dan kötü bir performansı var
adam kaç maç daha alması gerekiyor acaba çok merak ediyorum
adam dün kaç asist yaptı iki tane de pozisyona girdi
yaptığı asistleri eline yüzüne bulaştıran umut gibi olcan gibi oyunculardan bile kötü performansı
evet bu sezon diego dan kötü bir performansı var
adam kaç maç daha alması gerekiyor acaba çok merak ediyorum
adam dün kaç asist yaptı iki tane de pozisyona girdi
yaptığı asistleri eline yüzüne bulaştıran umut gibi olcan gibi oyunculardan bile kötü performansı
Gercekten merak ediyorum, Diego bu sezon ne oynamis ki de simdiye kadar Diego dan daha kötü bir performansi varmis?
Allah askina Diego kim Sneijder kim. Ilk cümlen haric diger yazdiklarina katiliyorum.