#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baba koymus yine cocugu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

heykeli dikilecek adam
son saniyelerde cakmasi daha da güzel olmus
aslanim benim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Kalede Volkan gördümü kendini kaybediyor.Volkansavar Wesley.

Sneijder'in golüne sevinmeyenler, bu vatan sizinle gurur duyuyor!

Bu neyin kafası arkadaş. Bunlara kalsa Sneijder'i sınır dışı edecekler herhalde.

Daha ironik olan nedir biliyor musun renktaşım?

Burak, Hollanda'ya gol attı diye, TÜRK milli takımı gol attı puan aldı diye ortalığı yıkacak ve bu gole sevinenleri öldürmek isteyecek, sınır dışı edecek adamlar var.

CBP1zlVW4AA4--0.jpg

Şino milli takımda da solda oynuyor. Hala göbekte oynasın diye ısrar edenler var.

Şino milli takımda da solda oynuyor. Hala göbekte oynasın diye ısrar edenler var.

Hayır ortada oynadı. Ama kendine şut pozisyonu hazırlamak için kendini sola çekiyor. Bunu sürekli yapıyor zaten. Sneijder'in oyun tarzı bu şekilde. Hafif sola kayması onu sol kanatta oynadığını göstermez.

Ortada oynuyor, oynamalı da.

Daha ironik olan nedir biliyor musun renktaşım?

Burak, Hollanda'ya gol attı diye, TÜRK milli takımı gol attı puan aldı diye ortalığı yıkacak ve bu gole sevinenleri öldürmek isteyecek, sınır dışı edecek adamlar var.

Hiç farketmez, iki türlüsü de saçmalık ve sapkınlık, başka bir şey değil. Tamam ben de mesela artık heves duymuyorum Milli maçlara, ama dün uzun bir aradan sonra heyecanla takip ettim. Gol attığımızda sevindim, yediğimizde de çok üzülmedim ne yalan söyleyim. Eskiden olsa yıkılırdım normalde. Üzülene de üzülmeyene de, destekleyene de desteklemeyene de tek kelime etmem, ama olayı vatan hainliği bilmem ne konumuna getirmek başlı başına absürt bir durum. Nihayetinde futbol maçı bu ve olduğundan daha büyük anlamlar yüklemek doğru değil.

Büyük topçu, gerçek kaptan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt