#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90s Football @90sfootball · 3 sa.3 saat önce

A young Wesley Sneijder wearing an Ajax kit.

CBS2FKYUMAAjOPR.jpg:large

Bu adam bizim takımda cidden.Açıyorum ekşiyi filan Sneijder'in transfer dönemindeki entrylere bakıp işşizliğimden mutluluk yaratıyorum.

Büyüksün Wesley,hep bizimle kal.

Bu adam bizim takımda cidden.Açıyorum ekşiyi filan Sneijder'in transfer dönemindeki entrylere bakıp işşizliğimden mutluluk yaratıyorum.

Büyüksün Wesley,hep bizimle kal.

Hele antudakileri okumak ne kadar keyifliydi. Paylaşanlar vardı burada :)

Adamın birinin nicki Wesley, avatarı Sneijderdi..Ben ne yapacağım diye geziniyordu :)

at artik gollerini arkadas yeter bee
kac milyon para aliyorsun yetti ulan
hollandada atiyorsun bizde 10 yilda bir
sampiyon olacaksak senin gollerine ihtiyacimiz var
ama yine atacagini sanmiyorum

Sneijder Karabügü sever. Ilk geldigi sezon deplasmanda 1:0 kazandigimiz macta golün sahibi. Sampiyonluk yolunda cok önemli bir deplasmandi.

Toplam 4 macta 3 golü var bunlara.

Şu nisan ayı o kadar kritik ki, 4 maçta 12 puan alırsak şampi.. Galatasaray diyebiliriz. Sneijder'den iyi performans bekliyorum bu 4 maçta, sorumluluk alacaktır

Sneijderin görevi atmak değil attırmak attırıyor mu attırıyor. Önemli olan açma sapan değişiklik yapıp herşeyi batırmamak

Galatasaray ile 93 resmi maça çıkmış, muhtemelen 100. resmi maçını bu sezon içinde oynayacaktır.

:016:

Turk milli takimina gol atan adam Turk halkinin parasiyla oralara geldi ayiptir nasil sneijderi desteklersiniz :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

9Vj1G5.png

4LNo0G.jpg

Reis, van der Sar'ı geçer mi ne dersiniz? :o

Adamin attigi gol sayilarini felan filan unutun. Hatta assist sayilarina bile bakmayin. Mesela Kasimpasa macinda Yasine assistler oncesi verdigi paslar benim icin onemli. Sneijder olmasaydi, Yasininde mesela bu kadar assisti olmazdi kesin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt