Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2011 yilinda Aysal yonetimi temmuz 2011'a kadar 70 milyon tl odemesi gerekiyordu.Kulübün en zengin dönemlerde Kulübün içinde herkes çok para harcayabilirdi.
Ünal 1 kurus kendi cebinden harcamadigina göre onun verdigi katkiyi abartmamak lazim.
Simdi ise o kadar borçlu olduk ki sampiyon olmazsak FFP'le büyük sorunlar yasayacagiz.
2011 yilinda Aysal yonetimi temmuz 2011'a kadar 70 milyon tl odemesi gerekiyordu.
Bu odeme bu kadar kisa surede senin cebinden verilmedigine gore kimin cebinden verildigi ortada.

Bundan sonra "Hagi olmasaydı Terim olmazdı" vb şeyler denecek olursa karşı çıkacak misin peki?Kendimi düzeltim; o çok övdügümüz transferler hakkinda bahsediyordum.
Drog ile Wes'i, Abramoviç gibi, kendi cebinden ödemedigi için bazi üyelerin o transferler Ünal Aysal'in transferleriymis gibi konusmalari biraz komik oluyor.
"şüphesiz ki allah hagi'yi canlı izleyemeyenler için wesley sneijder'i gönderdi"
eksiden
Bundan sonra "Hagi olmasaydı Terim olmazdı" vb şeyler denecek olursa karşı çıkacak misin peki?
iN5i
"Aysal'in transferi denmesi komik oluyor" demissin ya "4 sene şampiyonluk & UEFA Terim'in değil, topçuların başarısı" mantığıyla ayni o dediğin.Anlayamadim.