#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay allah akıl fikir versin, Sneijder konusunda bile Aysal çıktı.

I am the one who knocks!

ilk yarı kötüydü diyen arkadaşlar haklı ama ikinci yarıya göre öyle olduğunu düşünüyorum

Yinede ilk yarıda haksız yere ofsayt ile kesilen bir pozisyon dahil bir çok iyi top attı

kaçırdığı pozisyon belkide iyi oldu yoksa kaleci hakkında ileri geri konuşan çok olurdu

Kulübün en zengin dönemlerde Kulübün içinde herkes çok para harcayabilirdi.

Ünal 1 kurus kendi cebinden harcamadigina göre onun verdigi katkiyi abartmamak lazim.

Simdi ise o kadar borçlu olduk ki sampiyon olmazsak FFP'le büyük sorunlar yasayacagiz.
2011 yilinda Aysal yonetimi temmuz 2011'a kadar 70 milyon tl odemesi gerekiyordu.
Bu odeme bu kadar kisa surede senin cebinden verilmedigine gore kimin cebinden verildigi ortada.

2011 yilinda Aysal yonetimi temmuz 2011'a kadar 70 milyon tl odemesi gerekiyordu.
Bu odeme bu kadar kisa surede senin cebinden verilmedigine gore kimin cebinden verildigi ortada.

Kendimi düzeltim; o çok övdügümüz transferler hakkinda bahsediyordum.

Drog ile Wes'i, Abramoviç gibi, kendi cebinden ödemedigi için bazi üyelerin o transferler Ünal Aysal'in transferleriymis gibi konusmalari biraz komik oluyor.

Çalımlarının gifini yada vine bekliyoz.

Müthiş adam.

şu adamı galatasaray kadrosundan çıkar, hangi tarafın karabükspor olduğunu çıkaramam bi süre. bu vesileyle ünal başgan'a derin hürmetlerimi (!) yollarım.

edit: sneijder'i de kendisi getirdi gerçi. ama sneijder'in etrafına bakınca görüyoruz ki başganın zararı daha büyük.
ekşi

"şüphesiz ki allah hagi'yi canlı izleyemeyenler için wesley sneijder'i gönderdi"

eksiden

Şu adamın olduğu takımda yıldız bir forvetimiz yada kanat oyuncumuz yok ya ona yanıyorum.
Adam anadolu topcusu yasin'i bile adam etti attığı paslarla

Kendimi düzeltim; o çok övdügümüz transferler hakkinda bahsediyordum.

Drog ile Wes'i, Abramoviç gibi, kendi cebinden ödemedigi için bazi üyelerin o transferler Ünal Aysal'in transferleriymis gibi konusmalari biraz komik oluyor.
Bundan sonra "Hagi olmasaydı Terim olmazdı" vb şeyler denecek olursa karşı çıkacak misin peki?

iN5i

"Aysal'in transferi denmesi komik oluyor" demissin ya "4 sene şampiyonluk & UEFA Terim'in değil, topçuların başarısı" mantığıyla ayni o dediğin.

"Kulüpte para varken" denmiş bi de. Kulübü ben zengin etmedim, Aysal'in doğru stratejisi zengin etti. Bi insani sevmeyebilirsiniz ama yaptığı doğruları ıkına ıkına alakasız tespitlere "yanlış" diye lanse etmeniz veya değersizleştirme çabalarınız, insanların sizi iki yüzlü olarak görmesinden başka bi ise yaramaz.

iN5i

3-4 maçtır kötü dedim devre arası ikinci yarı biraz kıpırdadı 2 gol attı onun dışında şov yaptı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt