- 27 Ocak 2010
- 132.110
- 97.143
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wesley Wesley Wesley Sneijder
Sneijder Sneijder Wesley Sneijder
nabıyon yatağa mı çağırıyon wesley kardeşimizi?
nabıyon yatağa mı çağırıyon wesley kardeşimizi?
Satiyoruz galiba..
Aslinda.sebebi mantikli, eger yonetim yerine Juan Quintero'yu alacaksa satilmasina karsi cikmam fakat bu yonetim gider Scout Ekibinin arsi cikmasina karsin °Hajrovic gibi abuk subuk transfer yaparlar..
Yoksa Quintero, Correa gibi 1.sinif genc oyuncular Sneijder'den daha efektif olacaklarini herkes tahmin eder,para kazandirmalari da isin cabasi..
Satiyoruz galiba..
Aslinda.sebebi mantikli, eger yonetim yerine Juan Quintero'yu alacaksa satilmasina karsi cikmam fakat bu yonetim gider Scout Ekibinin arsi cikmasina karsin °Hajrovic gibi abuk subuk transfer yaparlar..
Yoksa Quintero, Correa gibi 1.sinif genc oyuncular Sneijder'den daha efektif olacaklarini herkes tahmin eder,para kazandirmalari da isin cabasi..
Satiyoruz galiba..