#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder1.gif

aaa gscimbomda karşı cinsten bir yaşam formu gördüm inanamıyorum bu bir milat :cigara:

Şimdi sattık sattık bir daha satamayız, 30 yaşına dayandı elimizde patlicaak.

Wesley Wesley Wesley Sneijder

Sneijder Sneijder Wesley Sneijder

Satiyoruz galiba..

Aslinda.sebebi mantikli, eger yonetim yerine Juan Quintero'yu alacaksa satilmasina karsi cikmam fakat bu yonetim gider Scout Ekibinin arsi cikmasina karsin °Hajrovic gibi abuk subuk transfer yaparlar..

Yoksa Quintero, Correa gibi 1.sinif genc oyuncular Sneijder'den daha efektif olacaklarini herkes tahmin eder,para kazandirmalari da isin cabasi..

Satiyoruz galiba..

Aslinda.sebebi mantikli, eger yonetim yerine Juan Quintero'yu alacaksa satilmasina karsi cikmam fakat bu yonetim gider Scout Ekibinin arsi cikmasina karsin °Hajrovic gibi abuk subuk transfer yaparlar..

Yoksa Quintero, Correa gibi 1.sinif genc oyuncular Sneijder'den daha efektif olacaklarini herkes tahmin eder,para kazandirmalari da isin cabasi..

Bu vakitten sonra Quinteroyu düşünmek bile fazla hayalcilik olmuyor mu renktaş?

Satiyoruz galiba..

Bu sezon transferden para kazanıp gençlere yatırma sezonu değil. Kesinlikle şampiyon olmalıyız. Bu yolda Sneijder de bizim en kilit oyuncumuz, Melo'dan bile daha önemli benim gözümde. Bu sezon hele bir şampiyonluğu alıp 4. yıldızı takıp kuşların ötmesine izin vermeyelim de, diğer sezon düşünürüz alabileceğimiz gençleri. Hatta bu sezonluk Bruma'yı kazansak, ilk 11'in önemli bir oyuncusu haline getirsek yeterli.

Satiyoruz galiba..

1. Hayir

2. Satilacagina dair haber göremedim.

3. Quintero Sneijder'den daha pahali su an.

Kisacasi kusura bakma ama bir mesajda daha fazla sacmalanamaz.

Quintero Porto'da oynamiyordu arada bir takip ediyordum fakat Porto'nun B takimina gonderildigini biliyorum.

Ayrica illa Correa veya Juan Quintero'yu kastetmedim, gibi yazdim.

Yani daha tam cikisi yapmamis 1. sinif oyuncular.

Scout ekibinin listesinde yeterince isim vardir..

Sneijder'den gelecek bonservisin tamamiyla (15-20) tam manasiyla 1 sinif 10 numara bulunur. Bruma gibi 1/2 sinif arasinda kalan profildeki bir oyuncudan bahsetmiyorum.

Douglas, Correa, Quintero Eriksen gibi oyuncular alincaksa o zaman sesimi cikarmam.

Ama ayni Keita'da oldugu gibi yonetim gider alternatifi bulduk diye Pino gibi cok daha alt seviyelerde birilerine alir.

Scout ekibinin karsi ciktigi isimler alinir Hajrovic ve Ontivero'da oldugu gibi.

Sonra Sneijder Sneijder diye burada aglayip yonetime etmedigimiz kufur kalmaz... Keske o guveni verebilselerdi..

Is yapan bir kac adam var en iyilerinden birini de gonderelim ne guzel mantik.

$

Umarım futbolu bizde bırakır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt