#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lanet olsun uzatın şu adamın sözleşmesini transfer mransfer istemiyoruz ulan anlamıyomusunuz. Tmm sağlam bi sağ bek alsanız yeter başka transfer istemiyoruz Sneijder'in sözleşmesi derhal uzatılmalı. Sağ bekte istemiyoruz valla bak Jose'yi falan oynatırız orada nasıl olsa gideceksiniz yakında şimdi siz Uğur Uçar'a Serkan Kurtuluş'a falan yönelirsiniz en iyisi mi hiç gereği yok.

Bu yönetim yüzünden Sneijder'i elimizden kaçırırsak, o Dursun'a ağız burun girmek lazım.

şu an takımın en iyisi vazgeçilemez ama hakikate baksan 90 dk kondüsyonu kaybolmuş maç seçen özellikle deplasmanlarda bir var bir yok kilo almış zaman zaman bencil oynayan biri. gerçi umut'a burak'a pas vereceğine mümkünse şut atmasını hepimiz isteriz ama ver kaça gireceği forvet olsa çok daha faydalı olur. bu adamın asıl görevi gol atmak değil ki.

UZATIN SU ADAMIN SöZLESMESINI ! NE BEKLIYORLAR BIZIM BECERIKSIZLER !! Yoksa bu taraftar size adim attirmaz !!!!

şu an takımın en iyisi vazgeçilemez ama hakikate baksan 90 dk kondüsyonu kaybolmuş maç seçen özellikle deplasmanlarda bir var bir yok kilo almış zaman zaman bencil oynayan biri. gerçi umut'a burak'a pas vereceğine mümkünse şut atmasını hepimiz isteriz ama ver kaça gireceği forvet olsa çok daha faydalı olur. bu adamın asıl görevi gol atmak değil ki.

Lan bi yürü git mal mal konuşuyon zaten sinirliyiz sinirimizi senden çıkarmayak.

aklı varsa karşılık vermez.

sen galatasaray taraftarıysan bende birşey bilmiyorum. gelmiş şekil yapıyor birde adama. sneijder gibi şut çeken kaç tane futbolcu var türkiye lginde işi gol atmak değil diyor senjderi liberoyaa alalım defans yapsın o zaman? takımda sağbek diye geçinen adam gidip dönmüyor bir daha öndeki çakma kral mal mal dolanıyor bütün maç ayağına top gelmiyor sneijder tek başına bir tarafını yırtsa ne olur. mantıklı olun biraz

Oooo futbol şhhoooww

sen galatasaray taraftarıysan bende birşey bilmiyorum. gelmiş şekil yapıyor birde adama. sneijder gibi şut çeken kaç tane futbolcu var türkiye lginde işi gol atmak değil diyor senjderi liberoyaa alalım defans yapsın o zaman? takımda sağbek diye geçinen adam gidip dönmüyor bir daha öndeki çakma kral mal mal dolanıyor bütün maç ayağına top gelmiyor sneijder tek başına bir tarafını yırtsa ne olur. mantıklı olun biraz
ben galatasaray taraftarıyım senin mantığına göre demek ki sen hiçbir şey bilmiyorsun .istersen sana bunu hemen ispat ederim ama öyle kuru kuru olmaz bu iş...ama benim mantığıma sneıjder çok iyi bir oyuncudur şutları vefası oyun zekası vs özellikleri cidden takımın çok üstünde. ama eldeki çöp kadro yüzünden adeta ronaldo değeri gören biridir. bu da bizim duygusal yapımızdan kaynaklanıyor.

tercihlere saygım var ama bana göre en iyi on numara şu an messi'dir.

:distant:
fg.gif

emoji23.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt