#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce git hocanın yaptıklarına laf et sonra gel Sneijder'i eleştir.Kötü oynamasına bişey demiyorum ama esas sorumlu dururken burda dengesiz yorumlar yapıp insanları ayar etmeyin

Tapatalk

hoca'yı elestirmedigimi nerden biliyorsun ?

bütün faturayı sneijder'e kestigim kanısına nerden vardın ?

sivas'ta yat, madrid'de kalk, osmanlı macında gene yat. keyfine göre oynuyor dedigimiz zaman. oovvv...

bu sayfa sneijder'in sayfası, dolayısıyla sneijder hakkında yorumlar yapılır.

burak'ın sayfasında burak düm-düz gidilirken önce hoca'yı elestirin desen ya..

Takım, hoca kötü bile olsalar senin kendini salmaya hakkın yok. Vaktiyle karakterini nasıl övdüysek bugün de eleştirmek hakkımız, bu görüntü Sneijder ismine yakışmıyor.

bütün atakların içine etti top kayıblarıda cabası böyle oynuyacaksan sözleşme filan yok

canı oynamak istemedi. neticede kulübün üstünde ilan ettiniz adamı. ister oynar ister yatar, sizi ne kardesim ??

kulüp sneijder'den daha mı büyük ?

Ya Fatih Allah askina sus be kardesim. Bok gibi oynadi bunu biz de biliyoruz ama sende artik bokunu cikariyorsun yahu.

İşte görelim bunları.

Muslera ve Sneijder aynı anda kötü oldu mu Osmanlısporu bile yenemiyoruz.

Demekki neymiş.Takımda sadece 2 topçu varmış.Muslera ve Sneijder.

Transfer yapmazsan ey dursun denen zat.

Daha çok mağlubiyet görürsün.

Kçınıza da tenekeyi bağlar göndeririz..

Iste yönetim tam bunu hedefliyor. Uzatmayarak morali bozulsun, kötü oynasin ve taraftar bu adamdan sogusun. Figüransiniz arkadaslar, bu kadar net. Haftalar önce actigim konu ortada, tek tek ortaya cikiyor.

Sneijderin oyunundan daha vahim olan hamzanın oyundan çıkarmayaşı. Yine ayar yiyecem diye korkup çıkarmadıysa ne olayım. Umutun nasıl 90dk oynaması hataysa wesleynin alınmayışı da aynı şekilde hata

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

derhal kovulmalı

şaka şaka :oley:

Maçın en acıklı olaylarından biri maçın sonlarına doğru Sneijder'in kullandığı frikiki her zaman yaptığı gibi direkt kaleye doğru göndermek yerine ortalamasıdır. Adam özgüvenini yitirdi maç içinde. Sneijder'in oralardan orta açtığını hiç görmemiştim.

canı oynamak istemedi. neticede kulübün üstünde ilan ettiniz adamı. ister oynar ister yatar, sizi ne kardesim ??

kulüp sneijder'den daha mı büyük ?

Akşam akşam adamın sinirini bozma. Sallayacak başka adam kalmadı sanki günlerdir Sneijder'e sallayıp duruyorsun.

Kötü oynadı bunu herkes kabul ediyor ama "canı oynamak istemedi" şeklinde son derece saçma bir yorumu da kabul edemem. Bugün gördük Sneijder kötü oynadığında takımın da ne kadar kötü oynadığını. Muslera, Podolski ve Sneijderi bu takımdan çıkar senin Akhisardan, Osmanlıdan bir farkın kalmaz.

Son olarak taraftarın Sneijder sevgisinden bahsetmişsin. Seni şampiyonlar ligi gruplarından çıkaran, son sezon şampiyon yapan, maçın en durgun anında uzaktan attığı bir golle ya da verdiği bir pasla maçın kaderini değiştiren bu adam değil mi ? Tabi ki Sneijder'i seveceğiz, adam oynuyor ki seviliyor.

Akşam akşam adamın sinirini bozma. Sallayacak başka adam kalmadı sanki günlerdir Sneijder'e sallayıp duruyorsun.

Kötü oynadı bunu herkes kabul ediyor ama "canı oynamak istemedi" şeklinde son derece saçma bir yorumu da kabul edemem. Bugün gördük Sneijder kötü oynadığında takımın da ne kadar kötü oynadığını. Muslera, Podolski ve Sneijderi bu takımdan çıkar senin Akhisardan, Osmanlıdan bir farkın kalmaz.

Son olarak taraftarın Sneijder sevgisinden bahsetmişsin. Seni şampiyonlar ligi gruplarından çıkaran, son sezon şampiyon yapan, maçın en durgun anında uzaktan attığı bir golle ya da verdiği bir pasla maçın kaderini değiştiren bu adam değil mi ? Tabi ki Sneijder'i seveceğiz, adam oynuyor ki seviliyor.

burak'ta seni ceyrek finale cıkardı, burak'ıda sevecekmisin bu kadar ?

istedigim gibi yazarım cizerim, benim icin esas olan Galatasaray'ın basarısıdır. hicbir zaman futbolcu ayrımı yapmadım, siz ayrım yapmamı istiyorsunuz, onun icin ters düsüyoruz ama yapmıcam.

sneijder oynuyorsa parasına oynuyor, hasta degil bize, dolayısıyla hicbir topcu umrumda degil. aldıgı paranın karsılıgını verecek arkadasım, cıkacak adam gibi topunu oynayacak.

benim felsefem bu, boş boş cevaplar verip siz benim canımı sıkmayın. begenmiyorsanız alıntı falanda yapmassınız olur biter, çatacak adam aramayın...

Biraz daha sakin ol diyeceğim ama bu hoca takımın başındayken zor be!

Adam ayağına topu alıyor forvette 2 yeteneksiz var stoperlerin arasında kaybolmuş,sağda salya akıtarak depar attığını sanan bi Sabri var pas verecek opsiyonu yok. Çıldırttılar adamı iyice

Adam ayağına topu alıyor forvette 2 yeteneksiz var stoperlerin arasında kaybolmuş,sağda salya akıtarak depar attığını sanan bi Sabri var pas verecek opsiyonu yok. Çıldırttılar adamı iyice

Bende bunu baska farkeden varmi diyorum.Adam topu ayagina aliyor bizim iki yeteneksiz ceza sahasi icinde daha kosu yollarina pas bekliyolar.Ulan bikerede gelin duvar olun be orta sahaya yaklasip pas alisverisinde bulununda oyun canlandin sebek gibi bakiyolar ordan

burak'ta seni ceyrek finale cıkardı, burak'ıda sevecekmisin bu kadar ?

niye seveyim ki allahin kirosunu

sneijder oynuyorsa parasına oynuyor, hasta degil bize, dolayısıyla hicbir topcu umrumda degil. aldıgı paranın karsılıgını verecek arkadasım, cıkacak adam gibi topunu oynayacak.

sneijder nah parasina oynuyor, nah hasta degil bize

u better shut the shit up m8

Bende bunu baska farkeden varmi diyorum.Adam topu ayagina aliyor bizim iki yeteneksiz ceza sahasi icinde daha kosu yollarina pas bekliyolar.Ulan bikerede gelin duvar olun be orta sahaya yaklasip pas alisverisinde bulununda oyun canlandin sebek gibi bakiyolar ordan

Allaha şükür farkeden biri daha çıkmış. Anlatamadım bunu Hamza kılıklı futbol cahillerine. Hayır koşu yoluna atsa nolacak biri ofsaytta kalır diğeri topa basıp düşer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt