#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en cok snoya üzüldüm ya geldiğinden beri en kötü macıydı, ulan hamza bu adamı bile bitirdin

su sözleşme goygoyunuda anlamıyorum melodada aynı goygoy vardı ıyı oynarsın kaparsın sözleşmeyi. Sözleşme ile ilgili performansının düştügünü sanmıyorum sneijder o kadar amatör degil

Bütün takımın dengesini bozan Hamzadır Sinonun sebebi de. Muslera da Sino da konsantrasyon kaybı yaşıyor. Demoralize oldular iyice. Ama hırslılar kazanmak istiyorlar. Hamza ve evlatları gibi ihanet etmiyorlar takıma

cok sacmaladi. baska faktorlere baglamaya gerek yok profesyonel oyuncu hele ki sneijder kalitesindeyse cikip catir catir oynamali. kisa zamanda form tutmali.

muslera, melo, sneijder. bu ucu iyiyse kazaniriz, su an ikisi lesh biri de yeni oynamaya basladi.

burak'ta seni ceyrek finale cıkardı, burak'ıda sevecekmisin bu kadar ?

istedigim gibi yazarım cizerim, benim icin esas olan Galatasaray'ın basarısıdır. hicbir zaman futbolcu ayrımı yapmadım, siz ayrım yapmamı istiyorsunuz, onun icin ters düsüyoruz ama yapmıcam.

sneijder oynuyorsa parasına oynuyor, hasta degil bize, dolayısıyla hicbir topcu umrumda degil. aldıgı paranın karsılıgını verecek arkadasım, cıkacak adam gibi topunu oynayacak.

benim felsefem bu, boş boş cevaplar verip siz benim canımı sıkmayın. begenmiyorsanız alıntı falanda yapmassınız olur biter, çatacak adam aramayın...

Sneijder parasına oynuyor da Sabri, Burak ve Selçuk babasının hayrına mı oynuyor ? Bu adam Muslera'yla birlikte tartışmasız ligi en iyi oyuncuları. Bu adam oynuyor ki seviliyor. Aldığı paranın karşılığını verecek diyorsun. Veriyor mu ? Fazlasıyla veriyor. Takımın en çok kötü anında attığı gollerle, verdiği paslarla kısacası her hareketiyle fazlasıyla hak ediyor bu parayı.

Aldığı parayı hak etmeyen oyuncu arıyorsan yaladığınız adamlara bir bakın derim. Biri çıkıp diyor Selçuk böyle kötü oynasa yerden yere vurulurdu. Ya kardeşim Selçuk zaten 2 sezondur bi bok oynamıyor. Kötü oynadığında eleştirilmesi kadar daha doğal ne olabilir ki ? Selçuk çıkıp adam gibi oynasın onu da övmesini biliriz.

Anlattıklarımdan Sneijder bu maç çok iyi oynadı sonucu çıkmasın. Sneijder bu akşam b.k gibi oynadı kabul ediyorum ama sen adamı sanki bütün sezon yatıyormuş gibi eleştiriyorsun gece gece milletin sinirini bozuyorsun.

Bugün kötüydü kabul lakin nedenleri nelerdir onları düşündünüz mü? Nereden çıktı bu 4-4-2 saçmalığı? Umut denen vitanminsizi oynatacağım diye takımın dengesini alt üst eden, en etkili iki adamından biri olan Sneijder'i sol kanada, sol kanat oyuncusu olan Podolski'yi sağ kanada atan adamın hiç mi suçu yok? Evladı Umut oynasın diye bu iki oyuncuyu kendi elleriyle pasifize eden bir hoca müsveddemiz var hatırlatırım. Şu maça Umut vitaminsizi olmayacak şekilde 4-2-3-1 taktiği ile herkes yerli yerinde olacak şekilde başlasaydık adım gibi biliyorum ki maç daha ilk yarıdan hatta ilk 20'de kopardı. Karşımızdaki takımda hiçbirşey yok çünkü. Ama sen rakibin ekmeğine yağ sürersen, rakibinin direncini kendi ellerinle arttırırsan olacağı budur. Sadece doğruları yapmak yeterli olacaktı lakin Hamza efendi bu doğruları yapmamak için direniyor. Bir de utanmıyor maçtan sonra eksiklerimizi gidereceğiz diyebiliyor.

4-4-2 gibi saçma bir sistemde sol kanatta, önündeki forvetler Burak ve Umut :red: İyi anlaştığı adamlardan biri olan Podolski sağ kanatta ve kendisinden uzak... Diğeri ise Yasin ve yedek... :red: Her oynadığı maçta ben Telles'den iyi topçuyum diye bas bas bağıran Carole maçta yok... Sözleşmesinin hala daha uzatılmamış olması ayrı bir skandal zaten ona diyecek laf bulamıyorum...

Velhasıl kelam mevcut şartlarda, bugün kötü de olsalar Muslera ve Sneijder bu takımda eleştirebileceğim son adamlardır ki düzelirler kimse merak etmesin. Bu adamları sarbiyle marbiyle umutuyla bulutuyla vs... karıştırmayın!

Sneijder sen böyle oynayacaksan biz bu sene sahaya çıkmayalim eğer derdin sözleşme ise sen yine çatır çatır oyna bu taraftar arkanda olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav tamam adam kötüydü de bu adam forvet arkasında, rakip kaleye olabildiğince yakın olması, geriden 10 saniyede bir top çıkarmaması gerektiği halde bunların tam tersini yapmak zorunda bırakılıyorsa sorun farklı yerdedir. Ha bundan bağımsız olarak gayet kötüydü, dağlara taşlara giden şutları vardı. Stoper mevkisinde bile oynasa kendisinden bekleneni veremedi. Ancak adama oynayabileceği bi ortam sunulmadığının da altını çizmekte yarar var. Sneijder rakibi çalımlayıp, gol atacak veya attıracak biri değil zaten. Güzel bir kurguda, futbol oynamayı bilen oyuncularla 10 numara mevkisinde arkadaşlarının yaptığı koşuları değerlendirerek onları pozisyona sokacak, zaman zaman da bulduğu/kendine yarattığı boş alanı fırsat bilmek suretiyle rakip kaleyi yoklayacak bir oyuncu. Maçın başında Burak'ı karşı karşıya bıraktığını da unutmayalım. Rakibin geriye yaslandığı bir maçta sol çizgiden topu oyuna dahil etme uğraşı verdireceksek bu adama, kendisinden yararlanmayı bilemeyecek kadar malca yönetiliyoruz demektir. Çalım özelliği fena olmayan Mesut Özil'i bile sık sık kanatta oynattığından Arsene Wenger zaman zaman eleştiriliyor haklı olarak. Elinde muhteşem bi 10 numara var, sen onun etrafına takım kuracağına Umut'a oynayabilme (:D) ortamı hazırlamak için en tehlikeli 3 adamından 2'sini yan çizgilere mahkum ediyorsun.

1 hafta icinde yeni sozlesme yapilmazsa devre arasi yeni kulup arar. Tahmin degil bu.

Sneijderi savunmak için bir yerinizi yirtmayin.

Kötüydü. Net.

Umut vs. beklerdik, Sneijderden beklemezdik.

sneijder kötü değil, çevresi kötü..

ben onun yerinde olsam umut ve telles'i döverdim..

sezon başından beri rezalet top oynuyor,bir an önce kafasını toplamalı.
hocaya suç bulmaya gerek yok,bugün maçı kaybetmemizin sebebi sneijder'in kötü oynamasıdır.

Bu kadar kötü oynadığını hatırlamıyorum. Sorumluluk almadığı, maçta kaybolup gittiği, koşmadığı maçları hatırlarım da bu kadar top kaybettiğini, pas hatası yaptığını hatırlamıyorum. Çok agresif. Rakibe, hakeme saldırıyor. Hazırlık maçlarında bile agresifti. İnşallah kaybetmeyiz kendisini.

sezon başından beri rezalet top oynuyor,bir an önce kafasını toplamalı.
hocaya suç bulmaya gerek yok,bugün maçı kaybetmemizin sebebi sneijder'in kötü oynamasıdır.
Hoca Sneijder ile etrafındakileri yerinde oynatsaydı ve bu performansı gösterseydi doğruydu söylediğin ama böyle bişey olmadığı için birinci sorumlu Hamza. Sneijder net olarak kötüydü ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt