Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
rezaletti.böylede sürebilir sebebi basit;
sözleşme olayı ayarını bozdu.
sözleşme olayı ayarını bozdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allaha şükür farkeden biri daha çıkmış. Anlatamadım bunu Hamza kılıklı futbol cahillerine. Hayır koşu yoluna atsa nolacak biri ofsaytta kalır diğeri topa basıp düşer.
İbra yi koy su maca bak nasil bir galatasaray izlerdik.Onuda gectim Elmander bile level atlatabilirdi suanda
burak'ta seni ceyrek finale cıkardı, burak'ıda sevecekmisin bu kadar ?
istedigim gibi yazarım cizerim, benim icin esas olan Galatasaray'ın basarısıdır. hicbir zaman futbolcu ayrımı yapmadım, siz ayrım yapmamı istiyorsunuz, onun icin ters düsüyoruz ama yapmıcam.
sneijder oynuyorsa parasına oynuyor, hasta degil bize, dolayısıyla hicbir topcu umrumda degil. aldıgı paranın karsılıgını verecek arkadasım, cıkacak adam gibi topunu oynayacak.
benim felsefem bu, boş boş cevaplar verip siz benim canımı sıkmayın. begenmiyorsanız alıntı falanda yapmassınız olur biter, çatacak adam aramayın...
sezon başından beri rezalet top oynuyor,bir an önce kafasını toplamalı.
hocaya suç bulmaya gerek yok,bugün maçı kaybetmemizin sebebi sneijder'in kötü oynamasıdır.
Hoca Sneijder ile etrafındakileri yerinde oynatsaydı ve bu performansı gösterseydi doğruydu söylediğin ama böyle bişey olmadığı için birinci sorumlu Hamza. Sneijder net olarak kötüydü ama.sezon başından beri rezalet top oynuyor,bir an önce kafasını toplamalı.
hocaya suç bulmaya gerek yok,bugün maçı kaybetmemizin sebebi sneijder'in kötü oynamasıdır.