#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis iş başında altyapının başına Hollandalı birisinin gelmesi için tavsiyede bulunmuş herhalde. Bugün Olde Riekerink göreve başlayacakmış. 'Olde Riekerink nieuwe hoofd opleidingen Galatasaray' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.n

Forumda konusu var mı bilmiyorum. Bunların devamı gelmesi lazım bir tane hoca ile olmaz bu işler. Tesislerimizdeki olanaklar çoğaltılmalı. Tesislere altyapıya milyonlar harcanmalı. En modern teknikler kullanılmalı. Kıyacaksan oraya kıyacaksın parayı.

Reis iş başında altyapının başına Hollandalı birisinin gelmesi için tavsiyede bulunmuş herhalde. Bugün Olde Riekerink göreve başlayacakmış. 'Olde Riekerink nieuwe hoofd opleidingen Galatasaray' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.n

Forumda konusu var mı bilmiyorum. Bunların devamı gelmesi lazım bir tane hoca ile olmaz bu işler. Tesislerimizdeki olanaklar çoğaltılmalı. Tesislere altyapıya milyonlar harcanmalı. En modern teknikler kullanılmalı. Kıyacaksan oraya kıyacaksın parayı.

Ben buna yalan haber gözüyle bakıyordum ama Hollanda basınıda yazmış sanırım. Birde iyi bir yabancı td gelse cuk olur...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen büyük yatırım lazım.Yerlilere milyonlar dökeceğimize böyle bir iş için yatırım daha mantıklı.

ne diyelim abi. Podolski ve Sneijder tek kaldilar önde. Birseymi diyelim simdi ne yapalim. Selcuk topu tasmiyor ki öne. Chedjou stoper yani napalim

Moderatör tarafında düzenlendi:
kepaze denilebilir. lamı cimi yok.

Ama selcuk müthisti degilmi? Klas oyun oynadi degilmi? Macin adamiydi degilmi? Poldi ve Sneijderin önde tek kalmalarin sebebi Selcugun öne topu tasimasi degildi degilmi .Insallah baglari kopar ve takimdan ayrilir. Senin gibi sözde taraftarda yok olmus olur

Ama selcuk müthisti degilmi? Klas oyun oynadi degilmi? Macin adamiydi degilmi? Poldi ve Sneijderin önde tek kalmalarin sebebi Selcugun öne topu tasimasi degildi degilmi .Insallah baglari kopar ve takimdan ayrilir. Senin gibi sözde taraftarda yok olmus olur
Selçuk muthis değildi, iyi de değildi. Sneijder de kötüydü.Takım olarak 1-2 isim dışında kotuyduk zaten. Senle su öne top taşıma meselesini tartışacak değilim çünkü sneijder'e toz kondurmamak için atmadigin takla kalmayan bağnazın tekisin.

Selçuk muthis değildi, iyi de değildi. Sneijder de kötüydü.Takım olarak 1-2 isim dışında kotuyduk zaten. Senle su öne top taşıma meselesini tartışacak değilim çünkü sneijder'e toz kondurmamak için atmadigin takla kalmayan bağnazın tekisin.

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
emin burayada salça olmuş sneijder iyi bir dönem geçirmiyor evet ama takıma fayda anlamında adamın en ölüsü bile selçuğun en verimli dönemine denk.

donk ve selçukla birlikte bugünün kötüsüydü bence boşuna kasmayalım

Suna prim vermeyin yahu. Allahin ergenleri.

Bugün beğenmedim lakin Podolski ile beraber çok yalnız kaldılar burası da gerçek. Oyundan çıkması da yanlıştı. Son 5-6 dakika Sneijder çıkıp Yasin mi girermiş arkadaş şaka mı bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt