- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
emin aydinin fake accounti arklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1)Selçuk aldığı parayı kısmen hak etmeyebilir; 2.9'u 2 seviyelerine çekerse makbuldür, kabul.Parasını neden fazla görüyorum; çünkü Atiba'da çok iyi topçu ama aldığı maaş ortada.
2)Galatasaray kaleminde olmadığını iddia edenle futbol konuşmam, böyle bir iddiada bulunanın, bu iddiayı ortaya atma sebebi futbol ile ilişkili değildir çünkü.
3)Ben nasıl Selçuk'un maaşını fazla görüyorsam, siz de kabullenmelisiniz ki Sneijder'in maaşı da fazla. 30+ yaş ustu adamlara o paraları vermek aptalca. Fakat sıkıntı su ki siz maaşının fazla olduğunu kabullenemiyorsunuz.
Sneijder'e Cin veya Katar dışında kimse 3.5 vermez.Kendinizi kandırmayın.Sneijder'in maaşı neye göre fazla? Cevabını biliyorum "çok iyi oynamıyo da, ağırlığını koyamıyo da, şöyle de, böyle de...". Sneijder kaça düşsün isterdin? Onu tahmin edeyim... 3-3.5m falan isterdin muhtemelen, belki daha az. Peki bu herif gerizekalı mı? 3-3.5 milyonu her yerde kazanabilir. Selçuk bizde kazandığı parayı hiçbir yerde kazanamaz. Bu kadar basit.
Bok vermez.Sneijder'e Cin veya Katar dışında kimse 3.5 vermez.Kendinizi kandırmayın.
Sen kendini kandırma aç biraz Avrupa'da maaş listelerine bak.Sneijder'e Cin veya Katar dışında kimse 3.5 vermez.Kendinizi kandırmayın.
1)Selçuk aldığı parayı kısmen hak etmeyebilir; 2.9'u 2 seviyelerine çekerse makbuldür, kabul.Parasını neden fazla görüyorum; çünkü Atiba'da çok iyi topçu ama aldığı maaş ortada.
2)Galatasaray kaleminde olmadığını iddia edenle futbol konuşmam, böyle bir iddiada bulunanın, bu iddiayı ortaya atma sebebi futbol ile ilişkili değildir çünkü.
3)Ben nasıl Selçuk'un maaşını fazla görüyorsam, siz de kabullenmelisiniz ki Sneijder'in maaşı da fazla. 30+ yaş ustu adamlara o paraları vermek aptalca. Fakat sıkıntı su ki siz maaşının fazla olduğunu kabullenemiyorsunuz.
Verir verir.AynenBok vermez.
Man City aldı adamı. Saciyorlar paraları.İstisnaSen kendini kandırma aç biraz Avrupa'da maaş listelerine bak.
Sagna yedek sağ bek 9 milyon euro.
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
Arkadaşım o adam o maaşı hakedecek bir kariyere sahip selçuk hangi kariyer ile bu parayı haketti?
Çok basit örnek vereyim sen dünyaca ünlü bir mimarsın bütün projelerin her zaman göz önünde hatta ödüller alıyor.Ben ise kendi ülkemde öyle 3-5 apartman binası projesi falan çizmişim.
A firmasında oldu ya işe başladık ikimizde benim sana yakın bir maaş talebim olabilir mi eğer olursa firma bunu nasıl karşılar?
Ulan kafa o kadar kalın ki adama olayı anlatmak için senaryo yazıyoruz resmen.
Şimdi futbol başka o başka diye saçma bir cevap verip dahada kıvırma adamı savunacağım diye kıvırmadığın yerin kalmadı.
Ne kariyermiş arkadaş. O zaman Hamit'in rızkına laf söylemeyin aga. CV'de Bayern Münih, Real Madrid ve CL finali yazıyor..
Ne kariyermiş arkadaş. O zaman Hamit'in rızkına laf söylemeyin aga. CV'de Bayern Münih, Real Madrid ve CL finali yazıyor..
50 tane oyuncu sayarım sana. Türkiye'de Sneijder az bile alıyor.Man City aldı adamı. Saciyorlar paraları.İstisna
Ayrıca yarısı vergiye gitmiyor mu?
Yine başa döndük ya
Eto'nun da kariyeri ortada ama 3 alıyor.
(Esasen Eto tartışması boyle başlamıştı)
Adamın üç yılda cıktığı maç sayısı kaç Sneijderle bir mi ya biraz mantıklı eleştiriler lütfen