#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1)Selçuk aldığı parayı kısmen hak etmeyebilir; 2.9'u 2 seviyelerine çekerse makbuldür, kabul.Parasını neden fazla görüyorum; çünkü Atiba'da çok iyi topçu ama aldığı maaş ortada.

2)Galatasaray kaleminde olmadığını iddia edenle futbol konuşmam, böyle bir iddiada bulunanın, bu iddiayı ortaya atma sebebi futbol ile ilişkili değildir çünkü.

3)Ben nasıl Selçuk'un maaşını fazla görüyorsam, siz de kabullenmelisiniz ki Sneijder'in maaşı da fazla. 30+ yaş ustu adamlara o paraları vermek aptalca. Fakat sıkıntı su ki siz maaşının fazla olduğunu kabullenemiyorsunuz.

Sneijder'in maaşı neye göre fazla? Cevabını biliyorum "çok iyi oynamıyo da, ağırlığını koyamıyo da, şöyle de, böyle de...". Sneijder kaça düşsün isterdin? Onu tahmin edeyim... 3-3.5m falan isterdin muhtemelen, belki daha az. Peki bu herif gerizekalı mı? 3-3.5 milyonu her yerde kazanabilir. Selçuk bizde kazandığı parayı hiçbir yerde kazanamaz. Bu kadar basit.

Sneijder'in maaşı neye göre fazla? Cevabını biliyorum "çok iyi oynamıyo da, ağırlığını koyamıyo da, şöyle de, böyle de...". Sneijder kaça düşsün isterdin? Onu tahmin edeyim... 3-3.5m falan isterdin muhtemelen, belki daha az. Peki bu herif gerizekalı mı? 3-3.5 milyonu her yerde kazanabilir. Selçuk bizde kazandığı parayı hiçbir yerde kazanamaz. Bu kadar basit.
Sneijder'e Cin veya Katar dışında kimse 3.5 vermez.Kendinizi kandırmayın.

Hahaha kimse 3,5 vermez mis Sneijder'e.

Aydin ve Emin bokunu cikarmadan birakin artik bu trollükleri.

1)Selçuk aldığı parayı kısmen hak etmeyebilir; 2.9'u 2 seviyelerine çekerse makbuldür, kabul.Parasını neden fazla görüyorum; çünkü Atiba'da çok iyi topçu ama aldığı maaş ortada.

2)Galatasaray kaleminde olmadığını iddia edenle futbol konuşmam, böyle bir iddiada bulunanın, bu iddiayı ortaya atma sebebi futbol ile ilişkili değildir çünkü.

3)Ben nasıl Selçuk'un maaşını fazla görüyorsam, siz de kabullenmelisiniz ki Sneijder'in maaşı da fazla. 30+ yaş ustu adamlara o paraları vermek aptalca. Fakat sıkıntı su ki siz maaşının fazla olduğunu kabullenemiyorsunuz.

Arkadaşım o adam o maaşı hakedecek bir kariyere sahip selçuk hangi kariyer ile bu parayı haketti?

Çok basit örnek vereyim sen dünyaca ünlü bir mimarsın bütün projelerin her zaman göz önünde hatta ödüller alıyor.Ben ise kendi ülkemde öyle 3-5 apartman binası projesi falan çizmişim.

A firmasında oldu ya işe başladık ikimizde benim sana yakın bir maaş talebim olabilir mi eğer olursa firma bunu nasıl karşılar?

Ulan kafa o kadar kalın ki adama olayı anlatmak için senaryo yazıyoruz resmen.

Şimdi futbol başka o başka diye saçma bir cevap verip dahada kıvırma adamı savunacağım diye kıvırmadığın yerin kalmadı.

Sneijder 3.5'u alır, onda sıkıntı yok ama bizdeki parayı ülkesinde falan bile alamaz yani.

Arkadaşım o adam o maaşı hakedecek bir kariyere sahip selçuk hangi kariyer ile bu parayı haketti?

Çok basit örnek vereyim sen dünyaca ünlü bir mimarsın bütün projelerin her zaman göz önünde hatta ödüller alıyor.Ben ise kendi ülkemde öyle 3-5 apartman binası projesi falan çizmişim.

A firmasında oldu ya işe başladık ikimizde benim sana yakın bir maaş talebim olabilir mi eğer olursa firma bunu nasıl karşılar?

Ulan kafa o kadar kalın ki adama olayı anlatmak için senaryo yazıyoruz resmen.

Şimdi futbol başka o başka diye saçma bir cevap verip dahada kıvırma adamı savunacağım diye kıvırmadığın yerin kalmadı.

Yine başa döndük ya (:
Eto'nun da kariyeri ortada ama 3 alıyor.
(Esasen Eto tartışması boyle başlamıştı)

Ne kariyermiş arkadaş. O zaman Hamit'in rızkına laf söylemeyin aga. CV'de Bayern Münih, Real Madrid ve CL finali yazıyor..

Bildigin ya troll ya fenerli bu Emin. Yasi da uygun tam olay cikartmak icin tek elle klavye yi kullanacak profile sahip.

Sneijder kendi basina mac kazandirmali diyen biziz tabi. Kafaya bak, 3.5 aliyor, yani mac kazandirmali.

Bale 100 milyona alindi, yani 10 dakikada 10 gol atmali heralde.

Birde bilerek yalan oldugu halde 5 aliyor, 7 aliyor yazmalari varya. Sinan Engin'i dinleyip buraya gelip yaziyorlar iste, zeka seviyeleri ayni.

Ayrica maas konusuna gelince: Yasina göre de degerin düser Emin kardes. Eger piyasa degerleri hakkinda bilgin yoksa, kapa ceneni. Eger ilgini cekiyorsa, bir sirket nasil yönetiliyor, piyasa degeri nedir fln arastir, egitim gör.

Yani Eto'o ve Sneijder'in yilliklarini karsilastirmak tam senin gibi ergenlerin isi olur.

Son düzenleme:
Yine başa döndük ya (:
Eto'nun da kariyeri ortada ama 3 alıyor.
(Esasen Eto tartışması boyle başlamıştı)

1)eto ile sneijder arasında 3 yaş var

2)eto 34 yaşında antalyaya geldi sneijder 28 yaşında galatasaraya geldi

3)etonun geldiği takıma bak sneijerderin geldiği takıma bak

Sen nasıl bir boş adammışsın hayır birşey söyleceksin biraz araştır hayır internet çağında yaşıyoruz bu kadarda zor değilki bunlara ulaşmak nasıl bir kafa bu ya.

Adamın üç yılda cıktığı maç sayısı kaç Sneijderle bir mi ya biraz mantıklı eleştiriler lütfen

Tamam. Bir tutmuyoruz zaten. Kulüb de bir tutmamış zaten. 2.750.000 euro alıyor yıllık. Sıkıntı nedir sakatlığı yüzünden oynamıyor olması. Çıkıp oynasa, daha doğrusu kariyeri boyunca çıkıp daha çok maç yapabilseydi belki daha çok alacak. Oynasa illa katkı sağlar Hamit. Geçen sezon gördük yaptıklarını. Benim burda bahsettiğim kariyer diye tutturmamak. Kariyerse Hamit'in de kariyeri ortada yani.

Son düzenleme:
La sallayın gitsin bütün mesajları sneijder e çamur atmak için. Diego su gol attı ya bu hafta ağzının suyu akmış orgazm olup gelmiş bura

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt