Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
altin hisse dernekte oldugu surece anonim sirket satilsa bile tum kararlari kongre almaya devam eder ,cunku su an klubun tamamina hakim hisse dernekte ..
Bizden kurtulmayin zaten , bizi destekleyin ki yas ortalamasini asagi cekelim , sadece 70+ degil maclara da giden , tribunu de bilen ,o havayi solumus kisilerin yuzdesi artsin .
Bizden kurtulmayin zaten , bizi destekleyin ki yas ortalamasini asagi cekelim , sadece 70+ degil maclara da giden , tribunu de bilen ,o havayi solumus kisilerin yuzdesi artsin .
beni ajite edip tartisma cikarma niyetinde misin , adam akilli tartisacaksak tartisalim , karsilikli atismaya mi calisiyorsun ,soru soruluyor adam gibi cevap yaziyorum
insanlarin hepsi bir degil , kongrede de duzgun adam var yamuk var , klubu umursayan var , cikarcisi var ..
kongrede herkes birbirini bu sekilde itham ediyor nedense yolsuzluklar var deniyor ispatlanan birşey yok kimlerse oylama yapılsın atılsın kulüpten zormu bu iş
beni ajite edip tartisma cikarma niyetinde misin , adam akilli tartisacaksak tartisalim ,