#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskilere laf edip genc genel kurul üyelerinin kafayı görünce 20 sene sonra da size aynı muameleyi gösterir bu taraftar emin olun.

Kulüp satilsa da hepinizden kurtulsak

altin hisse dernekte oldugu surece anonim sirket satilsa bile tum kararlari kongre almaya devam eder ,cunku su an klubun tamamina hakim hisse dernekte ..

Bizden kurtulmayin zaten , bizi destekleyin ki yas ortalamasini asagi cekelim , sadece 70+ degil maclara da giden , tribunu de bilen ,o havayi solumus kisilerin yuzdesi artsin .

klubun satilmasi demek sirketin satilmasi demek , sirket zaten satista su an , halkin elinde onemli olcude , ama 100% u bile tek kiside , veya halkta da olsa , sirketin faaliyetleri ile ilgili tum kararlari alma hakki dernekte

dernek satilabilir bir sey degil . kisaca medyada pompalanan bu dusunce mumkun degil . yurt disinda klup yapilanmalari sadece sirket uzerinden oldugu icin ,sirketin hisselerini alanlar sirket uzerinde dolayisiyla klup uzerinde soz sahibi olabiliyor , bizdeki yapi bu degil

Aynen tribünü bilen yüzdesi artsın mancininin ilk maçındaki gibi stat yerine genel kurulda gidenin ardindan tezahürat edersiniz.

beni ajite edip tartisma cikarma niyetinde misin , adam akilli tartisacaksak tartisalim , karsilikli atismaya mi calisiyorsun ,soru soruluyor adam gibi cevap yaziyorum

insanlarin hepsi bir degil , kongrede de duzgun adam var yamuk var , klubu umursayan var , cikarcisi var ..

Sneijder'i yildiz konumunda Nani ile kiyaslayan birinden pek futbol bilgisi beklenmez.

Sneijder'e agir hakaret.

Robben'i Podolski ile kiyaslamak gibi birsey.

neyse siz kendi aranizda tartisin , ben hata etmisim , bir kac dogru duzgun yazan insana cevap verdim yemedigim laf kalmadi , siz tek dogrultuda kendi aranizda takilin . bu kafayla hic bir zaman zerre soz sahibi olamayacaksiniz klupte ,onu bilin ..

cunku kendi dusuncenize en yakin konumda duran kisilere bile ettiginiz sozler ortada .. bu bakis acisiyla kimse taraftari umursamaz. her iki taraf da birbirine el uzatmadikca da bu otekilestirme bitmez

Yolun acık olsun teşekkürler

Sent from my iPhone using Tapatalk

kongrede herkes birbirini bu sekilde itham ediyor nedense yolsuzluklar var deniyor ispatlanan birşey yok kimlerse oylama yapılsın atılsın kulüpten zormu bu iş

beni ajite edip tartisma cikarma niyetinde misin , adam akilli tartisacaksak tartisalim , karsilikli atismaya mi calisiyorsun ,soru soruluyor adam gibi cevap yaziyorum

insanlarin hepsi bir degil , kongrede de duzgun adam var yamuk var , klubu umursayan var , cikarcisi var ..

Mümkünse kongre üyeliğinden de istifa edin. Bu son mesajdaki kafada bir kişi de olsa uzaklaştırılsa kardır Galatasaray için.

Peki siz acaba yanlış olan benim gibilerin dusuncesi diye dusundunuz mu hiç. Genel kurulun guya bize en yakın olani bile burnundan kıl aldırmaz vaziyette.

Hayır iyi ki iki tanıdık bulup girdiniz ne ust level kişi oldunuz değil mi.

Ayrıca kulup taraftar kadar var. 16bin kişi kendi aranızda eğlenir durursunuz. Beğenmediğiniz taraftardan 1kurus beklemeden kulübü borç batağından kurtarın. Buyurun sahne sizin. Kurtuluş için engin fikirlerinizi de merak ediyoruz

Son düzenleme:
Burda kongre üyesi istemiyorz

Sent from my iPhone using Tapatalk

beni ajite edip tartisma cikarma niyetinde misin , adam akilli tartisacaksak tartisalim ,

adam akilli arguman uretirsen adam akilli tartisabiliriz, gordugum sadece etrafa ipe sapa gelmez ufurukler sactigin, ki soylemlerinden sneijder'a bagintili kisisel bir problemin yahut husumetin oldugunu dusunuyorum, cekemiyorsun falan mi herifi? cunku sneijder aldigi paranin hakkini fazlasiyla odemis bir elemandir, gerek ismiyle, gerek karakteriyle, gerek yaptiklariyla, madden kulube geri kazandirmistir.

icten icten gs'nin sorunu sneijder demeye getiriyorsun, burak yilmaz'in satilmasini kinayip, sneijder niye satilmadi diyorsun. sana gore sneijder'in niteligi nedir ki? ne kadarlik futbol izleyicisisin? sneijder 10 milyona satilirsa kulup duzluge cikar, uefanin gozune girer, falan fisman mi senin olayin?

her halukarda, bazi futbolcularin varliklarinin paraya iliskin olmadiginin idragina varmamis olman benim sorunum degil. o halde, ya iyi bir gozlemci degilsin, ya hakikaten futbolun dinamiklerinden anlamiyorsun (genc bir kongre uyesi oldugun halde, ki bu gs adina uzucu bir hadisedir), ya da belirttigim gibi, kisisel bir problemin var..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt