Daha gitmedi mi bu yaw bu sene bedevadan para aldi yatarak.
+1907 (+1903 de olabilir)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1907 (+1903 de olabilir)
xd haklısınız bayım
Size gelen farkli goruslere boyle mi cevap veriyorsunuz. Diger mesajimda belirttim satilmasi gerektigini ve nedenini. Malum takimin ekonomik durumu ortada bunu duzene koymak icin birseyler yapmak lazim.
Nani gitti mi renktaş
Size gelen farkli goruslere boyle mi cevap veriyorsunuz. Diger mesajimda belirttim satilmasi gerektigini ve nedenini. Malum takimin ekonomik durumu ortada bunu duzene koymak icin birseyler yapmak lazim.
Fenevle ilgilenmedigim icin bilemiyorum.
tamamda abi niye sert yapıyorsun ki
![]()
Bir bitmediniz artık....bu adamın aynı Muslera gibi kredisi çok büyük bu takıma kazandırdıklarıyla.....Daha gitmedi mi bu yaw bu sene bedevadan para aldi yatarak.
Bir bitmediniz artık....bu adamın aynı Muslera gibi kredisi çok büyük bu takıma kazandırdıklarıyla.....
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Ben Krediyle alakali birsey demedim Muslera veya Sneijder satilirsa birsey diyemem cunku takimin ekonomi durumu ortada artik bir yerden baslamak lazim duzeltmeye buda bu tur oyunculari iyi bir miktara satarak gelir elde ederek olur.
Hayır öyle başladın...yok neymiş yatarak para kazanmış....her futbolcunun sakatlık geçirme lüksü vardır(Bayernde Ribery iki senedir yatarak para kazanıyor sakat diye ama kimsede sesini çıkartmıyor)...eğer takımdaki mali yükü azaltacaksan ilk önce bize geldiğinden beri sadece Schalke maçında iyi oynayan ve geçen tüm sezon hastane yatağından 3,5 milyon € para kazanan Hamiti yolayacaksın, Galatasaraya geldiğinden beri bir gram ileri gidemeyen Tarıkı yolayacaksın vs ondan sonra Sneijder'i düşünürsün....Ben Krediyle alakali birsey demedim Muslera veya Sneijder satilirsa birsey diyemem cunku takimin ekonomi durumu ortada artik bir yerden baslamak lazim duzeltmeye buda bu tur oyunculari iyi bir miktara satarak gelir elde ederek olur.
Hayır öyle başladın...yok neymiş yatarak para kazanmış....her futbolcunun sakatlık geçirme lüksü vardır(Bayernde Ribery iki senedir yatarak para kazanıyor sakat diye ama kimsede sesini çıkartmıyor)...eğer takımdaki mali yükü azaltacaksan ilk önce bize geldiğinden beri sadece Schalke maçında iyi oynayan ve geçen tüm sezon hastane yatağından 3,5 milyon € para kazanan Hamiti yolayacaksın, Galatasaraya geldiğinden beri bir gram ileri gidemeyen Tarıkı yolayacaksın vs ondan sonra Sneijder'i düşünürsün....
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk