#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydin yine mi yeni üyelik acti

Yine birisi turemis burda ugras ugras bitmiyorlar kene gibiler yeminle.

Amator amator adamlar geliyor la buraya hemen Sneijder forumunda bitmis adam.

Yeni uyeyim yanlis anlasilma olabilir ama sadece gorusumu bildirdim bunda bir sorun yok herhalde. Sneijderi severim ama bu sene hic verim veremedi ondan paraya donusturebilir mantikli geliyor bana.

Size gelen farkli goruslere boyle mi cevap veriyorsunuz. Diger mesajimda belirttim satilmasi gerektigini ve nedenini. Malum takimin ekonomik durumu ortada bunu duzene koymak icin birseyler yapmak lazim.

Nani gitti mi renktaş

Size gelen farkli goruslere boyle mi cevap veriyorsunuz. Diger mesajimda belirttim satilmasi gerektigini ve nedenini. Malum takimin ekonomik durumu ortada bunu duzene koymak icin birseyler yapmak lazim.

tamamda abi niye sert yapıyorsun ki

BtMBNKQIIAAHGWZ.png

Bir bitmediniz artık....bu adamın aynı Muslera gibi kredisi çok büyük bu takıma kazandırdıklarıyla.....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Ben Krediyle alakali birsey demedim Muslera veya Sneijder satilirsa birsey diyemem cunku takimin ekonomi durumu ortada artik bir yerden baslamak lazim duzeltmeye buda bu tur oyunculari iyi bir miktara satarak gelir elde ederek olur.

Ben Krediyle alakali birsey demedim Muslera veya Sneijder satilirsa birsey diyemem cunku takimin ekonomi durumu ortada artik bir yerden baslamak lazim duzeltmeye buda bu tur oyunculari iyi bir miktara satarak gelir elde ederek olur.

ÇIKIŞ

hayatinda basarilar

:atess:​

Son düzenleme:
Hayır öyle başladın...yok neymiş yatarak para kazanmış....her futbolcunun sakatlık geçirme lüksü vardır(Bayernde Ribery iki senedir yatarak para kazanıyor sakat diye ama kimsede sesini çıkartmıyor)...eğer takımdaki mali yükü azaltacaksan ilk önce bize geldiğinden beri sadece Schalke maçında iyi oynayan ve geçen tüm sezon hastane yatağından 3,5 milyon € para kazanan Hamiti yolayacaksın, Galatasaraya geldiğinden beri bir gram ileri gidemeyen Tarıkı yolayacaksın vs ondan sonra Sneijder'i düşünürsün....

Hayır öyle başladın...yok neymiş yatarak para kazanmış....her futbolcunun sakatlık geçirme lüksü vardır(Bayernde Ribery iki senedir yatarak para kazanıyor sakat diye ama kimsede sesini çıkartmıyor)...eğer takımdaki mali yükü azaltacaksan ilk önce bize geldiğinden beri sadece Schalke maçında iyi oynayan ve geçen tüm sezon hastane yatağından 3,5 milyon € para kazanan Hamiti yolayacaksın, Galatasaraya geldiğinden beri bir gram ileri gidemeyen Tarıkı yolayacaksın vs ondan sonra Sneijder'i düşünürsün....

Tamam Tarik'da gitmeli ama bize iyi para kazandiracak bir oyuncuyu elimizden cikarmak sart eger guzel gunlere geri donmek istiyorsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt