#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansif olarak top rakipteyken gayretli aslında ama topu aldığında çok defa gereğinden fazla tezcanlılık yapıp riskli tek top oynamakla yaptığı top kayıpları rakibe hızlı atak fırsatları veriyor, gereğinde topu dinlendirse ve yan pas yapmayı da düşünse daha iyi olacak, defansif açıdan...

Bu bakımdan Selçuk' la tam zıt karakterde bir futbolcu. Sneijder yerine göre ucundan azıcık(:D) Selçuk gibi davranabilse, Selçuk Sneijder' ı çokça örnek alsa orta sahada sorun kalmayacak!...
Güzel futbol; hızlı ve dikine oynayan oyuncularla oynanır.
Sneijder selcuga uyacağına sneijdere ayak uydurabilecek 2 ortasaha bir kanat alsaydık.
Avrupanın sayılı takımları arasında kalmaya devam ederdik.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

#1 Mustafa Canaslan
#2 Engin ŞİŞMAN

Keyifle oku, tartış. Engin Bey biraz Terim konusunda uyumsuz benle;-)

Yine bir büyük mac ve yine bir büyük oyuncu. Bu maclari sever Sneijder fark yaratir tekrardan

#1 Mustafa Canaslan
#2 Engin ŞİŞMAN

Keyifle oku, tartış. Engin Bey biraz Terim konusunda uyumsuz benle;-)
Sende benim yerimde olsan orantısız severdin, uni yıllarımda 4 yıl şampiyon olmuşuz UEFA kazanmışım ne kadar fenerli varsa içinden geçmişim ki yatılı okuyorum ozaman fenerlilerin düştükleri durumu görsen yaşadığın yıllar için benim gibi 1000 defa teşekkür ederdin Terim e

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sende benim yerimde olsan orantısız severdin, uni yıllarımda 4 yıl şampiyon olmuşuz UEFA kazanmışım ne kadar fenerli varsa içinden geçmişim ki yatılı okuyorum ozaman fenerlilerin düştükleri durumu görsen yaşadığın yıllar için benim gibi 1000 defa teşekkür ederdin Terim e

Ne güzel yıllardı be o yıllar.Galatasaray'ın da harbi Galatasaray olduğu zamanlardı.Bir daha görebilecek miyiz bakalım öyle bir dönem..

CtG8hzTWYAAIoJF.jpg

Haftalardir yedek kalmali diyenler önemli mac öncesi kendisini yalamaya baslamis yine. E biliyorlar Sneijder bu :)

Sizin dürüstlügünüz bu kadar iste.

Golünü atar. 1 tanede asist sıkıştırırsa kendisine laf yapanları iyice bitirecektir Altın Portakal.

Sola çok kaymadan orta sahaya yardım ederse dahada komple oluruz

Benim de en güzel yıllarımda vardı da şu an tercih edilip edilmeme durumunda anlaşamıyoruz :)

Al iste arkadas Josue denen adam o golü pasa ceviremez, elestirilen sen olursun..

Bu taraftar cidden sirf zarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt