#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu mesajını maçın atmosferinin vermiş olduğu sinire bağlıyorum. Yarın sakin kafayla tekrar yorumu okuyunca özür dilersin
Yalnız,o mesajda direk kendimden bahsetmiyorum..İster inanın ister inanmayın ama basın yakında algı yaratmaya başlayacak..Arenada tepki görmeye başlarsa şaşırmam..Buna benzer mesajı 2-3 hafta önce de attım..Kimse asisistleri filan görmez,artık direk skora katkı vermeli..Kişisel görüşüm de,yavaş yavaş hak veriyorum..10 numara oynuyorsan 6 resmi maçta 1-2 gol atabilirdi(geçen sene takım erken dağıldığı için üstünde durmaya gerek yok)

Ulan sneijderin bi assistini yediler. Adam bu mactada damgasini vuracak

Sezonun en iyi futbolunu oynadı bugün. Özellikle ilk yarı maça hükmeden adamdı.

Tapa

Sneijder dakika 40 da aynı pozisyonda kaçırdadı mı karşı karşıya niye ona kimse birşey demiyor çünki o dünya yıldızı di mi lafım sana değil renktaş tüm formdaki Sneijder hayranlarına
Orda pozisyon daha zor ya biraz kafanizi kullanin yorum atarken. Adamin arkasina yapisan stoper var orda ve hizli bir sekilde topu aldigi gibi kullanmaliydi. Josue pozisyonu ayni mi arkadas biraz anlayis.

ilk yari süper ikinci yari les. biraz sorumluluk almaliydi ruh gibiydi selcuk gibi. bu huyunu sevmiyorum.

Orda pozisyon daha zor ya biraz kafanizi kullanin yorum atarken. Adamin arkasina yapisan stoper var orda ve hizli bir sekilde topu aldigi gibi kullanmaliydi. Josue pozisyonu ayni mi arkadas biraz anlayis.

Josue nin buldu forma şansıyla Sneijder'inki bir mi veya
Josue 'nin aldığı parayla Sneijder'inki bir mi
Siz de biraz kafanızı kullanın renktaş yorum yaparken körü körüne hayran olmayın hiçbir futbolcuya aslolan Galatasaray ama sizin gibi taraftarlan yüzünden topçu ya dayalı sistem oturdu ülkemize nasılki terim döneminde Selçuk dokunulmazsa şimdide Sneijder dokunulmaz ha klübü yönetiyor löyle böyle demiyorum am en çok lafı geçen adam bu kadar para alıyor bu kadar çok seviliyor takımın en büyük 2. gol silahı olması gerekirken 18 maçtır golü yok adamın ne diyosunuz siz yaptığı tek asitlere bak istitnasız hepsi açtığı ortalarla çoğuda duran top niye akan oyunda ne Selçuk ne Sneijder hiçbirşey katmıyor ikiside meastro filan değil

Josue nin buldu forma şansıyla Sneijder'inki bir mi veya
Josue 'nin aldığı parayla Sneijder'inki bir mi
Siz de biraz kafanızı kullanın renktaş yorum yaparken körü körüne hayran olmayın hiçbir futbolcuya aslolan Galatasaray ama sizin gibi taraftarlan yüzünden topçu ya dayalı sistem oturdu ülkemize nasılki terim döneminde Selçuk dokunulmazsa şimdide Sneijder dokunulmaz ha klübü yönetiyor löyle böyle demiyorum am en çok lafı geçen adam bu kadar para alıyor bu kadar çok seviliyor takımın en büyük 2. gol silahı olması gerekirken 18 maçtır golü yok adamın ne diyosunuz siz yaptığı tek asitlere bak istitnasız hepsi açtığı ortalarla çoğuda duran top niye akan oyunda ne Selçuk ne Sneijder hiçbirşey katmıyor ikiside meastro filan değil
Josue ve yasin gibi yeteneksizlere pas atacağına kendi vursa dediğin gibi skora daha çok etki edebilirdi.
Kusura bakma.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz cidden ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Sneijder en azından vuruş yaptı kaleci çıkardı

Josue resmen ayağına dolandırdı

Nedir arkadaş bu sneijder düşmanlığı?

Adam sayesinde takım pas yapıp biraz olsun organize oluyor

Yetmiyor adam ileri geri mücadele ediyor

Yeter lan artık yeter gidin biraz iki üç metre mesafeye pas atmaktan başka bişey yapamayan mesafe uzun olunca geri pası bile beceremeyen karı kılıklı selcuğu eleştirin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Renktaş sen olayı çok yanlış anladın benim bir iki mesajımı daha oku öyle bu yorumu yap ben açıkcası ne Wesley'in ne Selçuk'un oynamasını istemiyorum ego savaşından başka birşey değil ikiside ikiside fiyat performans olarak en kötü oyuncuları türkiyenin pörsük ile beraber
kesinlikle sene sonunda ikisininde gönderilmesini isterim
en azından şut çekmiş miş sabri tolga şut çekince ana avrat söven taraftar Sneijder 2 metreden kalecinin üstüne topu 'nazikçe yuvarlayınca' en azından şu çekti oluyor
Chedjou+Wesley+Sabri+Selçuk bunların hiçbirinin oynamasını istemiyorum artık

Yazık,emekleri stoper bozuntusu bir herifin yüzünden boşa gitti.Bütün takım için geçerli bu.

Josue ve yasin gibi yeteneksizlere pas atacağına kendi vursa dediğin gibi skora daha çok etki edebilirdi.
Kusura bakma.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan adam gelmiş geçmiş en iyi 10 numaralardan nerde şut atacağını kestiremiyorsa benim mi suçum aynı pozisyonu Sneijder kaçırdı dakika 40 da formda kimse ağzını açmaz Josue kaçırdı ana avrat sövün bu kadar körü körüne tutmayın kimseyi yav

Kaçırdığı net pozisyon dışında iyiydi bence. Bazen istediklerini yapamasa da takım olarak üst seviye kalmamızda çok etkisi oluyor.

Baya iyiydi derken hangi maçı izlediniz en kötü 3 adamdan birisi yeter artık bu adamı savunduğunuz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük maclarin oyuncusu demistik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt