Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Heralde tam anlatamamis cünkü bir sonra ki cümlesi benim yazdigimi anlatmaya calisiyor iste.
Neyse.
Neyse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet lafi nasil anlamisin belli degil. Adam Hagi ve Sneijder'i kiyaslamamis kalite olarak. Piyasa ve prestij acisindan en iyi transfer demis ve acikcasi haksiz degil.
28 yasinda bir Sneijder'den bahsediyoruz.
Dislanmamisti. Yeni sözlesme icin istedigi rakamdan dolayi yönetim ile sorun yasamisti. Teknik bir konu degildi.Doğru mükemmel bir hamleydi 28 yaşındaki Sneijder'i getirmek ama olayın arka boyutuna bakalım artık sık sık sakatlanır olmuştu inter'de ve Mourinho&Benitez sonrası dışlanmış istenmeyen adam gibiydi interde ki cidii şekilde kadro dışında kalmayada başlamıştı ilk gediği zamanki form durumundan bile anlayabilirsin bunu renktaş
Ha tabiki bu Wesley'in klasını yeteneğini küçültmez kesinlikle burda yaptığı inanılmaz işler var şu ligdeki kimsenin yapamayacağı şeyler
Ama tabiki 32-33 yaşındaki Sneijder-Selçuk-Poldi'nin ben artık pilinin bittiğini gönderilmesi gerektiğini'de hep söylüyorum
Poldi-Sneijder zaten bu yaz göndermezsek diğer yaz sözleşme sonu olduğu için bedavaya gidecekler.Selçuk zaten elimde olsa bugün sözleşmesini fesh ederim
Sneijder-Poldi-Selçuk-Chedjou-Hamit-Sabri-Yasin gibi ağır abi ama aldığı paranın hakkını veremeyen(Fiyat/performans olarak) adamların hala satabilecekken satıp iyi bir bonservis+yüklü bir maaş bütçesi açılmasından yanayım
Bu ağır başlar giderse zaten Semih-Linnes-Cenk-Eray-Jem-Endoğan-UmutG gibi çöpleride temizlemek çok sıkıntı olmayacaktır
Dislanmamisti. Yeni sözlesme icin istedigi rakamdan dolayi yönetim ile sorun yasamisti. Teknik bir konu degildi.
Evet diyorum ya iste.. Teknik sebeplerden dolayi degil, yeni kontrat olayindan kadro disi kalmisti.Yönetimin gözünde bayağı sorunlu adam ilan edilmişti WS10 reis bildiğim kadarıyla.Hatta galiba hatta ligde palermo maçıyla beraber 6*7 maç kadro dışı kalmıştı haberler geliyordu medyaya td'lerinin adı neydi Stramaccioni miydi neydi o değil yönetim kadro dışı bıraktı Wesley'i gibi
Evet diyorum ya iste.. Teknik sebeplerden dolayi degil, yeni kontrat olayindan kadro disi kalmisti.
Turkiye'yede oynamis en buyuk yetenek ve performans Hagi'dir.
Konu kapamistir. Aksini iddiaa eden Alex De Souza'nin golleriyle orgazm olanlardan

Performans olarak karşılaştırma yapmak mantıksız zaten. Hagi lider ruhlu bir markaydı. Wes çok iyi bir takım oyuncusu. Ama musap şunu demek istiyor galiba.Turkiye'yede oynamis en buyuk yetenek ve performans Hagi'dir.
Konu kapamistir. Aksini iddiaa eden Alex De Souza'nin golleriyle orgazm olanlardan
Performans olarak karşılaştırma yapmak mantıksız zaten. Hagi lider ruhlu bir markaydı. Wes çok iyi bir takım oyuncusu. Ama musap şunu demek istiyor galiba.
28 yaşında Wesley'in gelmesi > Hagi'nin gelmesi.
Alex'in bu konuyla ilgisi nedir anlayamadım.
Dostum sen Hagi'yi izledin mi?
İzlememiştir bebedir o zamanlar. Hagi sneijder Alex alayını top diye oynardı. Büyük bir oyun lideriydi. Sneijder 40 fırın ekmek yemesi lazım Hagi nin sağ ayağı olması için.Dostum sen Hagi'yi izledin mi?
Net diyorum, b.k eder.Sneijdere saygımız büyük oyunculuğuna ama Hagi ye ayıp oluyor. Hagi şu an gelsin yine sneijderi rencide edebilir.
Oyuncular hakkinda kesin karar vermek icin Türkiye performansina mi bakiliyordu? Orda Türkiye'deki performansina göre konustugunu belirtmemissin de..Sunuda uzulerek belirteyim Sneijder belki kariyer olarak Alex'ten iyidir ama performans olarak , katki olarak bence Alex daha etkili bir 10 numara. Objektif konusacak olursak benim fikrin bu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hagi 100 metreden sana 10 tane uzun pass atsın hepsi ayağına donk oturur.Net diyorum, b.k eder.
Abartmanin da bir sInIrI var sonucta.
Tr ligi için dediğin sayarak like atım bende yaniSunuda uzulerek belirteyim Sneijder belki kariyer olarak Alex'ten iyidir ama performans olarak , katki olarak bence Alex daha etkili bir 10 numara. Objektif konusacak olursak benim fikrin bu...
Sent from my iPhone using Tapatalk