#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heralde tam anlatamamis cünkü bir sonra ki cümlesi benim yazdigimi anlatmaya calisiyor iste.

Neyse.

Ahmet lafi nasil anlamisin belli degil. Adam Hagi ve Sneijder'i kiyaslamamis kalite olarak. Piyasa ve prestij acisindan en iyi transfer demis ve acikcasi haksiz degil.

28 yasinda bir Sneijder'den bahsediyoruz.

Doğru mükemmel bir hamleydi 28 yaşındaki Sneijder'i getirmek ama olayın arka boyutuna bakalım artık sık sık sakatlanır olmuştu inter'de ve Mourinho&Benitez sonrası dışlanmış istenmeyen adam gibiydi interde ki cidii şekilde kadro dışında kalmayada başlamıştı ilk gediği zamanki form durumundan bile anlayabilirsin bunu renktaş
Ha tabiki bu Wesley'in klasını yeteneğini küçültmez kesinlikle burda yaptığı inanılmaz işler var şu ligdeki kimsenin yapamayacağı şeyler

Ama tabiki 32-33 yaşındaki Sneijder-Selçuk-Poldi'nin ben artık pilinin bittiğini gönderilmesi gerektiğini'de hep söylüyorum
Poldi-Sneijder zaten bu yaz göndermezsek diğer yaz sözleşme sonu olduğu için bedavaya gidecekler.Selçuk zaten elimde olsa bugün sözleşmesini fesh ederim
Sneijder-Poldi-Selçuk-Chedjou-Hamit-Sabri-Yasin gibi ağır abi ama aldığı paranın hakkını veremeyen(Fiyat/performans olarak) adamların hala satabilecekken satıp iyi bir bonservis+yüklü bir maaş bütçesi açılmasından yanayım
Bu ağır başlar giderse zaten Semih-Linnes-Cenk-Eray-Jem-Endoğan-UmutG gibi çöpleride temizlemek çok sıkıntı olmayacaktır

Doğru mükemmel bir hamleydi 28 yaşındaki Sneijder'i getirmek ama olayın arka boyutuna bakalım artık sık sık sakatlanır olmuştu inter'de ve Mourinho&Benitez sonrası dışlanmış istenmeyen adam gibiydi interde ki cidii şekilde kadro dışında kalmayada başlamıştı ilk gediği zamanki form durumundan bile anlayabilirsin bunu renktaş
Ha tabiki bu Wesley'in klasını yeteneğini küçültmez kesinlikle burda yaptığı inanılmaz işler var şu ligdeki kimsenin yapamayacağı şeyler

Ama tabiki 32-33 yaşındaki Sneijder-Selçuk-Poldi'nin ben artık pilinin bittiğini gönderilmesi gerektiğini'de hep söylüyorum
Poldi-Sneijder zaten bu yaz göndermezsek diğer yaz sözleşme sonu olduğu için bedavaya gidecekler.Selçuk zaten elimde olsa bugün sözleşmesini fesh ederim
Sneijder-Poldi-Selçuk-Chedjou-Hamit-Sabri-Yasin gibi ağır abi ama aldığı paranın hakkını veremeyen(Fiyat/performans olarak) adamların hala satabilecekken satıp iyi bir bonservis+yüklü bir maaş bütçesi açılmasından yanayım
Bu ağır başlar giderse zaten Semih-Linnes-Cenk-Eray-Jem-Endoğan-UmutG gibi çöpleride temizlemek çok sıkıntı olmayacaktır
Dislanmamisti. Yeni sözlesme icin istedigi rakamdan dolayi yönetim ile sorun yasamisti. Teknik bir konu degildi.

Turkiye'yede oynamis en buyuk yetenek ve performans Hagi'dir.

Konu kapamistir. Aksini iddiaa eden Alex De Souza'nin golleriyle orgazm olanlardan

Dislanmamisti. Yeni sözlesme icin istedigi rakamdan dolayi yönetim ile sorun yasamisti. Teknik bir konu degildi.

Yönetimin gözünde bayağı sorunlu adam ilan edilmişti WS10 reis bildiğim kadarıyla.Hatta galiba hatta ligde palermo maçıyla beraber 6*7 maç kadro dışı kalmıştı haberler geliyordu medyaya td'lerinin adı neydi Stramaccioni miydi neydi o değil yönetim kadro dışı bıraktı Wesley'i gibi

Yönetimin gözünde bayağı sorunlu adam ilan edilmişti WS10 reis bildiğim kadarıyla.Hatta galiba hatta ligde palermo maçıyla beraber 6*7 maç kadro dışı kalmıştı haberler geliyordu medyaya td'lerinin adı neydi Stramaccioni miydi neydi o değil yönetim kadro dışı bıraktı Wesley'i gibi
Evet diyorum ya iste.. Teknik sebeplerden dolayi degil, yeni kontrat olayindan kadro disi kalmisti.

Evet diyorum ya iste.. Teknik sebeplerden dolayi degil, yeni kontrat olayindan kadro disi kalmisti.

İşte bende onu diyorum renktaş :D
Teknik sebepten dolayı olsa yeteneksizliğinden filan derdim ben ne diyorum bu bu Wesley'in klasını yeteneğini küçültmez kesinlikle
Ama piyasa ve prestij açısından nasıl alabildiğimizi açıklıyorum yoksa 2010'lu yıllardaki Sneijder'in prestiji'ni direk düşünürsün hala imkansız gibi :D böyle sıkıntıları olmasaydı zaten alamazdık

Turkiye'yede oynamis en buyuk yetenek ve performans Hagi'dir.

Konu kapamistir. Aksini iddiaa eden Alex De Souza'nin golleriyle orgazm olanlardan
Performans olarak karşılaştırma yapmak mantıksız zaten. Hagi lider ruhlu bir markaydı. Wes çok iyi bir takım oyuncusu. Ama musap şunu demek istiyor galiba.

28 yaşında Wesley'in gelmesi > Hagi'nin gelmesi.

Alex'in bu konuyla ilgisi nedir anlayamadım.

Performans olarak karşılaştırma yapmak mantıksız zaten. Hagi lider ruhlu bir markaydı. Wes çok iyi bir takım oyuncusu. Ama musap şunu demek istiyor galiba.

28 yaşında Wesley'in gelmesi > Hagi'nin gelmesi.

Alex'in bu konuyla ilgisi nedir anlayamadım.

Genellikle Hagi'yi sevmeneyenler alex sevici oluyor ama forumda kimseye gonderme yapmadim.

Sneijder hic bir zaman Hagi seviyesi olmadi. Hagi mevcut zamanin Messi'si , Ronaldo'su

Messi'yi 34 yasinda buraya getir yine Sneijder transferinden buyuk olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijdere Hagiden iyi demek, Murat 131e Ferrariden hızlı demek gibi bişey.

Komik olmayın. Sneijder ne vermiş bize.

Sneijdere saygımız büyük oyunculuğuna ama Hagi ye ayıp oluyor. Hagi şu an gelsin yine sneijderi rencide edebilir.

Sunuda uzulerek belirteyim Sneijder belki kariyer olarak Alex'ten iyidir ama performans olarak , katki olarak bence Alex daha etkili bir 10 numara. Objektif konusacak olursak benim fikrin bu...

Sunuda uzulerek belirteyim Sneijder belki kariyer olarak Alex'ten iyidir ama performans olarak , katki olarak bence Alex daha etkili bir 10 numara. Objektif konusacak olursak benim fikrin bu...

Oyuncular hakkinda kesin karar vermek icin Türkiye performansina mi bakiliyordu? Orda Türkiye'deki performansina göre konustugunu belirtmemissin de..

Bunu Avrupa'li birine desen gülmekten kriz gecirebilir. Alex ne yapmis Türkiye disinda? Biraz saygisiz kiyaslama olmus bana göre Alex daha etkili bir 10 numara demenle.

Net diyorum, b.k eder.

Abartmanin da bir sInIrI var sonucta.
Hagi 100 metreden sana 10 tane uzun pass atsın hepsi ayağına donk oturur.
Sneijder için bunu söyleyemezsin.
Ortada ajax fabrika ürün vs anadan doğma yetenek varken Hagi bu yaşında bile daha etkili olur.
Hagi profesördür resmen. Kondisyon olarak kaybeder ama tabiki

Tr ligi için dediğin sayarak like atım bende yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt