Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
"Bugün kötü oynadık ama sebebini diğer arkadaşlara sormak lazım. Böyle futbol oynarsak kazanmamız zaten imkansızdı."
Demiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Bugün kötü oynadık ama sebebini diğer arkadaşlara sormak lazım. Böyle futbol oynarsak kazanmamız zaten imkansızdı."
yöneticiler görücekti bunu sene baslamadan gerekli şeyleri yapmaları gerekiyordu ama komisyon reisler iyice icine ettiler takımın2 bitik adam sneijder ve selçuk ile GS yoluna devam edemez etmemeli..yoksa ligi 6. falan bitiririz.
Vazgecme, aldanma yaratilan algiya.Dün iyiydi, hakkını yemeyelim. Kendisini çok severim ama artık yollarımızı ayırmamız lazım. Kendisini satarak para kazanabilirsek çok iyi olur.
Bence mevzu kötü oynaması değil. Hiçbir oyununda artık eski katkıyı verememesi. O da olmasa bu takımı iyice batar orası doğru ama artık Sneijder Drogba zamanındaki Sneijder değil. Uzun bir süredir de bu böyle.Ben forumda argümanlar üzeri tartisabilen, adam akilli cevap verebilen kisilere soruyorum net bir sekilde. Ama önyargisiz cevap bekliyorum. (Forumda troll ergenler cevap vermesin)
Cidden Sneijder'in dünki macta kötü oynadigini mi düsünüyorsunuz? Takim halinde bilemiyorum kac isabetli sut atabildik ama 3 tehlikeli sutu atan oyuncu Sneijder. Hepside cok zor sutlar, tutmayabilir, bir sonraki mac tutabilir. Aksine ben bu konuda daha iyi gördüm. Yine takimi topla ataga cikarmaya calisan Sneijder, bu kez 3 adami bile karsisina almaya calisti. Yine bu haliyle assist yapti.
Üstelik sakatliktan sonra ki ilk mac.
Simdi dikkat cekmek istedigim konu su: Takim dün vasat oynamisken, Sneijder'in bu kötü oyun icerisinde bile performansini cidden kötümü buluyorsunuz? Iyi düsünün! Bakin haftalardir iyi olan Bruma bile dün takim oyunundan dolayi hic etkili olmadi, sifir etkinlik. Simdi Bruma da mi suclu veya kötü?
Bence sirf maglubiyetten dolayi günah kecisi araniyor ve gercekleri dile getiren de Sneijder oldugu icin bu günah kecisi Sneijder gibi.
Çok yanlış. Bahsettiğin oyuncunun 3üde çok kötü ve böyle devam ederse seneye 3üde olmamalı onlar çok çok kötü sneijder vasat altı diye 5m alacak değil öyle kıyaslama mı olurDüz mantık düşünürsek; forumdaki futbol ülemalarının affına sığınarak,
Sneijder 5.5 +-milyon Euro para almakta,
Selçuk 2,9 ; Serdar 2 ; Josue 700-800 bin € kazanmakta.
Sneijder reys bu adamların oynadığı topun daha iyisini oynamıyor mu? Oynuyor. Demek ki almalı.
Sol kanatta nasıl etkin oluruz yoğusa? Nasıl hızlı hücuma çıkarız?
Sizin de hak verdiğinizi duyar gibiyim.
Ben forumda argümanlar üzeri tartisabilen, adam akilli cevap verebilen kisilere soruyorum net bir sekilde. Ama önyargisiz cevap bekliyorum. (Forumda troll ergenler cevap vermesin)
Cidden Sneijder'in dünki macta kötü oynadigini mi düsünüyorsunuz? Takim halinde bilemiyorum kac isabetli sut atabildik ama 3 tehlikeli sutu atan oyuncu Sneijder. Hepside cok zor sutlar, tutmayabilir, bir sonraki mac tutabilir. Aksine ben bu konuda daha iyi gördüm. Yine takimi topla ataga cikarmaya calisan Sneijder, bu kez 3 adami bile karsisina almaya calisti. Yine bu haliyle assist yapti.
Üstelik sakatliktan sonra ki ilk mac.
Simdi dikkat cekmek istedigim konu su: Takim dün vasat oynamisken, Sneijder'in bu kötü oyun icerisinde bile performansini cidden kötümü buluyorsunuz? Iyi düsünün! Bakin haftalardir iyi olan Bruma bile dün takim oyunundan dolayi hic etkili olmadi, sifir etkinlik. Simdi Bruma da mi suclu veya kötü?
Bence sirf maglubiyetten dolayi günah kecisi araniyor ve gercekleri dile getiren de Sneijder oldugu icin bu günah kecisi Sneijder gibi.