#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder´i geldigi ilk yarim sezonda bir kere bile elestirmedim, herzaman umutlu oldum. Idmansiz, oyun temposuz geldi. Bir nevi gecen senenin Arda´si gibiydi... Ama herkes hala sanki o Sneijder´mis gibi davraniyor, sürekli bahaneler üretiliyor performansi icin.

13/14´de Türkiye-Hollanda macindan itibaren fiziksel acidan en fit, en verimli dönemini gecirdi. 14/15 sezonunun ikinci yarisinda en önemli oyuncularin basinda geliyordu.

Bu toplam 1.5 sene ediyor. Bize geldiginden beri artik 4.5 sene olacak. Galatasaray´in buna karsilik yillik 5 Milyon YURO harcayacak lüksü yok.

O tip oyuncu degil, bu tip oyuncu degil diye devam edersem, ozaman Galatasaray yada Türkiye´ye uymayan tipte bir oyuncuyu tutmanin mantigi da olamaz.

He, bugünkü performansi... Biraz denedi, biraz mücadele etti. Sutlari ile tehdit olusturmak adina pozitif bir caba sarf etti. Ancak bu yeterli degil. Top kontrolü bile sikintili hale gelmeye basladi. Rakip varken zorlaniyordu, rakip yokken de zorlaniyor. Topu kontrol etmek icin, hep top ile geriye kaciyor. Ceza sahasinda bom bos top ile bulustu, topu kontrol edemedi. Iyi alametler degil bunlar.

Son düzenleme:
2 bitik adam sneijder ve selçuk ile GS yoluna devam edemez etmemeli..yoksa ligi 6. falan bitiririz.

Hakan gibi bazi arkadaslara artik tepki gostermiyorum , cunku onlarin bir stili var , bana komik geliyor ama istikrarli . Sneijder sahanin ortasina buyuk abdestini de yapsa "takima faydali" diyecekler . Eskiden elestiriyordum ama artik anliyorum ki bu arkadaslarin sneijder aleyhine mesajlari olamayacak

Neyse konumuz onlar degil .. Burada bazi kisiler var , isim isim saymak istemiyorum , tartisma cikarma niyetinde degilim , hafizam fena degildir , ben 2015-2016 sezonunun 7 inci haftasinda da , 24 uncu haftasinda da bunlari yazarken ve gun be gun hepiniz goreceksiniz derken bana giydirme derdindelerdi

Simdi bakiyorum 80% i gelmis sneijder gitsin diyorlar , ya bastan ben ve benim gibi 1-2 kisi "bu adam simarik ,yolunda.." dedigimizde tepki gostermeyecektiniz , ya da hakan gibi "ne olursa olsun arkasinda" durun ..

Bazilari var , simdi kadikoyde 1-0 maglupken , 88 ve 90 da iki tane uzaktan sutla 15 sene sonra galibiyetimize sebep olsa yine 180 donup "aslinda iyi" diyecekler ... adim gibi eminim

karar verin , iyiyse iyi , kotuyse kotu deyin , her hafta baska konusuyorsunuz , net olun

Fena değildi fena değildi bu ne kardeşim her maçtan sonra aynı şeyleri duyuyoruz selçuktan farklı bir icraatıda yok sahada daha iyi orta kesiyor işte

de jongla oynadığı zaman daha iyi olacağı tezini savunmuştum ancak artık benimde sabrımı taşırmaya başladı bu kadar para kazanan bir adam arada bir maç kazandıracak hamle yapmalı hep arkasında durdum ancak artık performansını ya arttırır yada devre arası satılır

32-33 yaşında son 1-1.5 yıldır doğru düzgün tam performanslı oynayamamış yavaş yavaş her meziyetini kaybetmeye başlamış Sneijder'in kendine gelmesini beklemek bundan sonra toparlar diye düşünmek zühürt tesellisinden başka birşey değil

Hep dedim yine söyliycem şu formarıyla Poldi-Ched-Wesley-Selçuk-Yasin-Hamit-Sabri-Semih gibi adamların Galatasaray'da yeri yok zaten Linnes-Cavanda-Salih-Koray-Jem-Endoğan-UmutG gibi bir yığın daha çöp adamlarımız var bunlar olmadan baştan bir kadro kurulması gerekiyor devre arasından itibaren yavaş yavaş ama bu kadro oluşurken en önemli iki husus var bir bu kadronun başında kesinlikle JoR olmaması lazım ve Dursun Nazioğlu gibi hainlerin kurmaması lazım bu kadroyu ulan o kadar zaman başkanlık yaptınız aldığınız oyunculardan şuan etkili olan bir Carole-Tolga var allahın Eren patladı gördük ki bu takımın forveti değil Serdar bana göre semih'den filan iyi ama müzmin sakat De Jong daha yeni yeni sahalarda görüyoruz kendisini sightrosson zaten oynayamadan dönecek geri Cavanda iddialıyım mental açıdan ayaklarına hakimiyet konusunda Sarbi'den bile daha iyi değil

Ben forumda argümanlar üzeri tartisabilen, adam akilli cevap verebilen kisilere soruyorum net bir sekilde. Ama önyargisiz cevap bekliyorum. (Forumda troll ergenler cevap vermesin)

Cidden Sneijder'in dünki macta kötü oynadigini mi düsünüyorsunuz? Takim halinde bilemiyorum kac isabetli sut atabildik ama 3 tehlikeli sutu atan oyuncu Sneijder. Hepside cok zor sutlar, tutmayabilir, bir sonraki mac tutabilir. Aksine ben bu konuda daha iyi gördüm. Yine takimi topla ataga cikarmaya calisan Sneijder, bu kez 3 adami bile karsisina almaya calisti. Yine bu haliyle assist yapti.

Üstelik sakatliktan sonra ki ilk mac.

Simdi dikkat cekmek istedigim konu su: Takim dün vasat oynamisken, Sneijder'in bu kötü oyun icerisinde bile performansini cidden kötümü buluyorsunuz? Iyi düsünün! Bakin haftalardir iyi olan Bruma bile dün takim oyunundan dolayi hic etkili olmadi, sifir etkinlik. Simdi Bruma da mi suclu veya kötü?

Bence sirf maglubiyetten dolayi günah kecisi araniyor ve gercekleri dile getiren de Sneijder oldugu icin bu günah kecisi Sneijder gibi.

Cok sevdik seni Sneijder. Ama artik zamanin geldi . Olmuyor. Gobeklisin. Gotun kalkmiyor. 2-3 duzgun pas atacaksin sut atacaksin diye 5m. euro senelik veremeyiz. Seni araplara iteleyecegiz. Orada hem iyi para kazanirsin. Kendine iyi bak buyuk kaptan

Dün iyiydi, hakkını yemeyelim. Kendisini çok severim ama artık yollarımızı ayırmamız lazım. Kendisini satarak para kazanabilirsek çok iyi olur.

Ben forumda argümanlar üzeri tartisabilen, adam akilli cevap verebilen kisilere soruyorum net bir sekilde. Ama önyargisiz cevap bekliyorum. (Forumda troll ergenler cevap vermesin)

Cidden Sneijder'in dünki macta kötü oynadigini mi düsünüyorsunuz? Takim halinde bilemiyorum kac isabetli sut atabildik ama 3 tehlikeli sutu atan oyuncu Sneijder. Hepside cok zor sutlar, tutmayabilir, bir sonraki mac tutabilir. Aksine ben bu konuda daha iyi gördüm. Yine takimi topla ataga cikarmaya calisan Sneijder, bu kez 3 adami bile karsisina almaya calisti. Yine bu haliyle assist yapti.

Simdi dikkat cekmek istedigim konu su: Takim dün vasat oynamisken, Sneijder'in bu kötü oyun icerisinde bile performansini cidden kötümü buluyorsunuz? Iyi düsünün! Bakin haftalardir iyi olan Bruma bile dün takim oyunundan dolayi hic etkili olmadi, sifir etkinlik. Simdi Bruma da mi suclu veya kötü?

Bence sirf maglubiyetten dolayi günah kecisi araniyor ve gercekleri dile getiren de Sneijder oldugu icin bu günah kecisi Sneijder gibi.
Bence mevzu kötü oynaması değil. Hiçbir oyununda artık eski katkıyı verememesi. O da olmasa bu takımı iyice batar orası doğru ama artık Sneijder Drogba zamanındaki Sneijder değil. Uzun bir süredir de bu böyle.

Düz mantık düşünürsek; forumdaki futbol ülemalarının affına sığınarak,

Sneijder 5.5 +-milyon Euro para almakta,

Selçuk 2,9 ; Serdar 2 ; Josue 700-800 bin € kazanmakta.

Sneijder reys bu adamların oynadığı topun daha iyisini oynamıyor mu? Oynuyor. Demek ki almalı.

Sol kanatta nasıl etkin oluruz yoğusa? Nasıl hızlı hücuma çıkarız?

Sizin de hak verdiğinizi duyar gibiyim.

Düz mantık düşünürsek; forumdaki futbol ülemalarının affına sığınarak,

Sneijder 5.5 +-milyon Euro para almakta,

Selçuk 2,9 ; Serdar 2 ; Josue 700-800 bin € kazanmakta.

Sneijder reys bu adamların oynadığı topun daha iyisini oynamıyor mu? Oynuyor. Demek ki almalı.

Sol kanatta nasıl etkin oluruz yoğusa? Nasıl hızlı hücuma çıkarız?

Sizin de hak verdiğinizi duyar gibiyim.
Çok yanlış. Bahsettiğin oyuncunun 3üde çok kötü ve böyle devam ederse seneye 3üde olmamalı onlar çok çok kötü sneijder vasat altı diye 5m alacak değil öyle kıyaslama mı olur

Sneijderin en onemli ozelligi dunyanin en onemli şutör lerinden biri olmasiydi. Diger ozelligi de skora tasiyan asistleri.

Son 1 - 1.5 yildir bunu gormuyoruz.

Yilda 5 milyon net kazaniyorsan ve 1 yildir sneijderi sneijder yapan ozellikleri sahaya yansitamiyorsan , aldigin paranin karsiligini veremiyor ve takima mac kazandiramiyorsan elestirilirsin.

Poldi gecen sene skorerimizdi. Bu yil gec antremana katilip sakatlanmasi da bizi bitirdi.

Ama bence duygusalligi bir kenara birakip Selcuk , Sneijder , Poldi yi Çine itelemeliyiz. Bu 3 adamin bize yillik maliyeti 11 milyon euro civari. Bu yil bize katkilari 1 milyon euro etmez.

Seneye Sabri, Balta, Chedjou, Hamit, Semih, Serdar, Kolbein, Sightorson, Yasin, Linnes, Selcuk, Sneijder, De jong , Poldi takimda olmamali.

Takim bastan asagi yenilienmeli .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt